News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Gareth Bale θα μείνει έξω τρεις βδομάδες και θα χάσει τα ημιτελικά του Champions League

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Του Pablo Polo

Υπέστη μια θλάση ΙΙ βαθμού στην αριστερή γάμπα


Ο Gareth Bale θα απουσιάσει 3-4 εβδομάδες έχοντας τραυματιστεί ενάντια στην Barcelona. Ο παίχτης της Real Madrid θα χάσει τα ημιτελικά του Champions League ενάντια στην Atletico. Το madridista club ενημέρωσε σε μια ανακοίνωσή του ότι ο Ουαλός υπέστη έναν τραυματισμό ΙΙ βαθμού στο αριστερό υποκνημίδιο.

Στο Clásico ξεκίνησε εναντίον της Μπαρτσελόνα αλλά έπρεπε να αποσυρθεί τραυματίας στο 35ο λεπτό. Στην θέση του μπήκε ο Asensio. Μ’αυτή τη διάγνωση, ο Gareth Bale θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος εναντίον των Deportivo, Βαλένθια και Γρανάδα συν τα δύο παιχνίδια των ημιτελικών του Champions League εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης. Τα έξι παιχνίδια που θα χάσει ο Gareth Bale

Deportivo-Ρεάλ Μαδρίτης (34η αγωνιστική)

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια (35η αγωνιστική)

Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο (πρώτος σκέλος ημιτελικών του Champions League)

Γρανάδα-Ρεάλ Μαδρίτης (36η αγωνιστική)

Ατλέτικο-Ρεάλ Μαδρίτης (δεύτερο σκέλος ημιτελικών του Champions League)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη (37η αγωνιστική)

Αν η ανάκτηση του πάει όπως έχει προγραμματιστεί, ο λευκός παίκτης θα προλάβει να παίξει τον αναβληθέν αγώνα με την Θέλτα, την τελευταία αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος (Μάλαγα) κι έναν υποθετικό τελικό του Champions League, αν καταφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης ν’αποκλείσει τους rojiblancos.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.