News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Barca έτρεξε σχεδόν 7 χιλιόμετρα περισσότερο απ’τη Μαδρίτη κι ο ταχύτερος ήταν... ο Piqué!

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Του Lorenzo Lara

Οι azulgranas έτρεξαν 105,46 χιλιόμετρα έναντι 98,75 των madridistas


Η Barca έτρεξε σχεδόν επτά χιλιόμετρα περισσότερα απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Clásico της Κυριακής στο Santiago Bernabeu. Είναι αλήθεια ότι οι λευκοί έπαιξαν μ’έναν παίκτη λιγότερο στα τελευταία 13 λεπτά, αλλά ακόμα κι έτσι, τα δεδομένα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία απ’τη Laliga, είναι περισσότερο από σημαντικά.

Μέχρι πέντε παίκτες της Barca ξεπέρασαν τα όριο των 10 χλμ., ξεκινώντας με το μαραθωνοδρόμο Sergi Roberto, ο οποίος ήταν ο μόνος που πέρασε τα 12, ακολουθούμενος απ’τους Rakitic, Jordi Alba (πάνω από 11), Busquets, Piqué και Ινιέστα... Όλοι οι culés ήταν πάνω απ’το μέσο όρο τους, το οποίο υποδεικνύει την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.


Στη Μαδρίτη, η οποία, αν κι έπαιξε μια παράταση την Τρίτη, είχε μια μέρα περισσότερη απ’τη Barca για να προετοιμάσει το Clásico, μόνο ο Carvajal κι ο Kroos πέρασαν τα 10 χλμ., φτάνοντας να τελειώσουν μ’αυτό το αισθητά χαμηλότερο απ’τη Barca συνολικό νούμερο: 105,46 χλμ. της Barca έναντι 98,75 των λευκών, μια διαφορά 6,71.


Τα δεδομένα της τελικής ταχύτητας είναι επίσης σημαντικά, επειδή ο παίκτης που έπιασε τη μεγαλύτερη τελική ταχύτητα ήταν... ο Piqué! Πάντα σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγονται απ’την Laliga, ο Gerard κατέγραψε ένα 33,33, μπροστά απ’τον Asensio (33,22) και τον Cristiano Ronaldo (33,14).

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.