News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ter Stegen έδωσε περισσότερες πάσες από 10 παίκτες της Μαδρίτης!

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Η Barca, πολύ ανώτερη απ’τον αντίπαλό της σ’αυτόν τον τομέα


Η νίκη της Barca στο El Clásico έχει αφήσει αμέτρητα στοιχεία για να κατανοήσουμε την απεραντοσύνη της αναμέτρησης. Ένα απ’τα βασικά κλειδιά της azulgrana κυριαρχίας αντανακλάται στην τεράστια διαφορά μεταξύ του αριθμού των πασών της μιας και της άλλης ομάδας. Κι αυτό γιατί, για παράδειγμα, μόνο δύο madridistas έδωσαν περισσότερες σωστές πάσες απ’τον Ter Stegen.

Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο γιγάντων του ισπανικού ποδοσφαίρου ήταν πάντα ριζικά διαφορετικός. Αλλά σ’αυτό το Clásico τονίζονται ακόμη περισσότερο με τα στατιστικά στοιχεία στο χέρι. Κι αυτό γιατί, σ’ένα ολόκληρο Bernabeu, η Barca είχε 149 επιτυχημένες πάσες περισσότερες απ’τη νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Busquets και Ινιέστα είναι οι δύο φάροι που καθοδήγησαν το παιχνίδι της Barca και οι δύο τους ηγούνται άνετα των στατιστικών στις πάσες του αγώνα. Στη μονομαχία των αστέρων ο Μέσι έκανε 20 περισσότερες επιτυχημένες πάσες απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο (34-14), το οποίο μιλά για την επίδραση του ενός και του άλλου στο ματς.

Πού είναι ο Modric;

Στην Ρεάλ Μαδρίτης ο μόνος που φαίνονταν να θέλει τη μπάλα ήταν ο Kroos και οι 55 πάσες του, ενώ ο Modric έκανε ξεκάθαρη την κακή στιγμή του στο παιχνίδι επεμβαίνοντας σωστά μόνο 37 φορές. Ο Μπενζεμά, με 20, ήταν ο πιο συμμετοχικός απ’το BBC, αν και δεν ξεπέρασε τις 22 του Luis Suarez.


Αλλά αυτό που τραβά πραγματικά την προσοχή είναι η σύγκριση του Ter Stegen με τους λευκούς του αντιπάλους. Ο Γερμανός, ο οποίος είναι γνωστός για το καλό του πόδι, πέρα απ’τις καλές του ιδιότητες κάτω απ’τα δοκάρια, έδωσε 43 πάσες, εκ των οποίων οι 36 ήταν σωστές. Μόνο τρεις madridistas (Kroos, Carvajal και Modric) ξεπέρασαν τον αριθμό των πασών του culé τερματοφύλακα.

Σωστές πάσες στο El Clásico

Keylor Navas: 14

Nacho: 28

Carvajal: 39

Ramos: 28

Marcelo: 36

Kroos: 55

Casemiro: 23

Modric: 37

Cristiano: 14

Benzema: 20

Bale: 7

James: 6

Kovacic: 10

Asensio: 11

Σύνολο: 328

Barcelona

Ter Stegen: 36

Sergi Roberto: 48

Umtiti: 50

Piqué: 46

Alba: 40

Busquets: 77

Iniesta: 65

Messi: 34

Rakitic: 47

Alcácer: 7

Suárez: 22

Gomes: 5

Σύνολο: 477

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.