News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μέρα που ο Morata πέταξε πάνω απ’την φωλιά του Allianz

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Βγήκε εναντίον της Μπάγερν το περασμένο έτος

Ο Άλβαρο Μοράτα επιστρέφει στην Allianz, όπου έκανε σίγουρα ένα απ’τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του στα 72 λεπτά που ήταν στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του Μπάγερν-Γιουβέντους στους 16 του Champions League της περασμένης σεζόν. Η ανάμνηση δεν μπορεί να’ναι καλή για τον Μαδριλένο. Η Juve αποκλείστηκε καθώς η ομάδα υπό την ηγεσία του Guardiola επιβλήθηκε με 4-2 στην παράταση.

Ο νυν επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στο φέουδο όπου εξέπληξε την Ευρώπη. Ελίχθηκε ενάντια στους Benatia, Kimmich και Lahm κι έλαμψε με κενά φτάνοντας να κάνει μια απ’τις φάσεις της σεζόν. Πήρε μια μπάλα μπροστά απ’την «bianconera» περιοχή και κατέληξε στην αντίπαλη ξεπερνώντας τρεις αντιπάλους για να δώσει στον Cuadrado, ο οποίος εκτέλεσε κι έκανε το 0-2.

Μετά την σούπερ ενέργεια, στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσε να σκοράρει μετά από μια άλλη μεγάλη προσωπική ενέργεια, αλλά το σουτ του πήγε ψηλά. Με τη Μπάγερν ανοιγμένη, ο Morata είχε όλο το πεδίο του Allianz για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του. Αλλά ανεξήγητα, σε μια αλλαγή για την οποία ο juventino οπαδός θρηνεί ακόμα, ο Allegri αντικατέστησε τον Ισπανό με τον Mandzukic. Το αποτέλεσμα ήταν 0-2 μετά το 2-2 του πρώτου σκέλους.

Με τον Κροάτη, η Γιούβε έχασε κάθε επιθετική προοπτική και η Μπάγερν αυξήθηκε. Με την ισοφάριση του Müller στις καθυστερήσεις, ήρθε η παράταση στην οποία οι Γερμανοί σάρωσαν τους Ιταλούς με ακόμα δύο γκολ. Ο Morata, που προέρχονταν απ’την λάμψη της προηγούμενης έκδοσης σκοράροντας στους ημιτελικούς (στη Μαδρίτη) και στον τελικό (στη Barça), έμενε έξω απ’το Champions League έχοντας πετάξει πάνω απ’τη φωλιά της Allianz.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.