News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τρεις αγωνιστικές στον Neymar: αντίο στο Clásico

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η Επιτροπή τον τιμώρησε για έναν αγώνα για την κόκκινη και για δύο για τα χειροκροτήματα


Η Επιτροπή επιβεβαίωσε αυτό που ήδη γνωρίζαμε: ο Neymar χάνει το Clásico του Bernabéu. Η Επιτροπή έχει τιμωρήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό με τρεις αγώνες μετά την αποβολή του στη Μάλαγα. Μια αγωνιστική για την κόκκινη που είδε με δεύτερη κίτρινη και δύο για το χειροκρότημά του στον τέταρτο διαιτητή καθοδόν προς τα αποδυτήρια.

Ο Neymar είδε την πρώτη κίτρινη για την παρεμπόδιση εκτέλεσης ενός φάουλ και τη δεύτερη για ένα καθυστερημένο τάκλινγκ στον Diego Llorente. Η αποβολή θα’χε σημάνει την απουσία απ’τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά ο Βραζιλιάνος αποχώρησε χειροκροτώντας τον τέταρτο διαιτητή σε ένδειξη αποδοκιμασίας και τα πρακτικά του Gil Manzano το ανέφεραν.


Η Barcelona θα ασκήσει έφεση, αλλά προς το παρόν ο azulgrana επιθετικός δεν θα παίξει ούτε ενάντια στη donostiarra ομάδα, ούτε στο Santiago Bernabeu ούτε στον αγώνα κατά της Οσασούνα. Τρεις αγωνιστικές που μπορεί να’ναι κλειδί για το μέλλον του πρωταθλήματος και στις οποίες ο Neymar δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους δικούς του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.