News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επέκταση συμβολαίου για τον Sergio Ramos μέχρι το 2021

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το club αναγνωρίζει τη δέσμευση του αρχηγού με ένα ακόμη έτος


Ramos 2021. Ολική αναγνώριση. Ο Sergio Ramos έχει μετατραπεί στον μεγάλο αρχηγό του λευκού πλοίου κι ο σύλλογος θέλει ν’αναγνωρίσει αυτή τη δουλειά για την οντότητα μ’ένα επιπλέον έτος σύμβασης που θα υπογράψουν στο τέλος της σεζόν, κάτι που θα συμβεί επίσης και με τις υπόλοιπες ανανεώσεις προς εκκρεμότητα υπογραφής. Αυτή του αρχηγού είναι ειδική, διαφορετική, δεν έχει καμία σχέση μ’αυτή των υπόλοιπων παικτών που απαρτίζουν το λευκό ρόστερ.

Ο Florentino Pérez θέλει να αναγνωρίσει, κατ 'αρχάς, την απόδοση του στόπερ στο γήπεδο. Στο club θεωρούν ότι ο αμυντικός αποδίδει σ’ένα υπερθετικό επίπεδο κι ότι συχνά τραβά τους άλλους συμπαίκτες με την αφοσίωσή του στον αγωνιστικό χώρο. Σε δεύτερο ρόλο είναι αυτό που αντιπροσωπεύει, ο ρόλος του ηγέτη που ασκεί στ’αποδυτήρια, στο γήπεδο κι έξω απ’αυτό, όπως απέδειξε τη Δευτέρα καλώντας τους οπαδούς να δώσουν σχήμα και χρώμα στην υποδοχή της ομάδας στο Σαντιάγο Bernabéu.

Το συμβόλαιο του Ramos λήγει στις 30 Ιουνίου του 2020, ένωση που θα επεκταθεί για δώδεκα επιπλέον μήνες, τη στιγμή την οποία θα υλοποιηθεί η συμφωνία που βρίσκεται ήδη καθοδόν και θα οδηγήσει τον στόπερ να’ναι μέρος της πρώτης λευκής ομάδας για 16 χρόνια. Ο σύλλογος θέλει να φροντίσει τον αρχηγό και τόσο οι ηγέτες όσο και οι τεχνικοί είναι πεπεισμένοι ότι αυτό το βήμα προς τα εμπρός υπό τη μορφή επέκτασης της σύμβασης είναι η καλύτερη δυνατή απόφαση.

Ο λευκός αρχηγός είναι καθοριστικός απ’τον ρόλο του ως επικεφαλής της άμυνας και τέλεια βιτρίνα αυτού που είναι ο χαρακτήρας της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αποδεικνύεται απ’την αρχή της σεζόν, ο στόπερ επιδεικνύει την τεράστια ανταγωνιστικότητά του, οδηγώντας την ομάδα ν’αναζητά αδύνατα που έχουν συνήθως ένα αίσιο τέλος χάρη στις εμφανίσεις του.

Τα 10 γκολ, τα 34 παιχνίδια και το επίπεδο και η συγκέντρωση που έχει δείξει ενάντια στη Μπάγερν, έπαιξε τα δύο παιχνίδια υπό την απειλή του να δει μια κίτρινη που θα τον οδηγούσε σε ποινή ενός αγώνα, δείχνουν ότι ο Ramos συνεχίζει να αυξάνεται ως παίκτης κι ότι αυτό το περιβραχιόνιο που φαίνεται στο δεξί του μπράτσο τον βοηθάει στη βελτίωση των επιδόσεών του απ’την ευθύνη.

Οι αμφιβολίες του καλοκαιριού του 2015 είναι μακριά, με μια περίπλοκη ανανέωση που τελείωσε μ’ένα νέο συμβόλαιο, αλλά μετά από πολλές αμφιβολίες για τα δύο μέρη. Από εκείνη τη στιγμή έχει περάσει στο να λειτουργήσει ως ο αρχηγός όλων, στις καλές και στις κακές στιγμές, αλλά βγαίνοντας πάντα μπροστά για τον σύλλογο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.