News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σφυρί Morata

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Έχει τον καλύτερο μέσο όρο σκοραρίσματος στο ρόστερ, ένα γκολ κάθε 104'


Ούτε ο Cristiano, ούτε ο Μπέιλ, ούτε ο Benzema. Η πυγμή της Μαδρίτης ανήκει τη φετινή σεζόν στον Álvaro Morata, τον πιο αποτελεσματικό παίκτη της λευκής ομάδας στη σεζόν 16-17. Ο Ισπανός επιθετικός χρειάζεται μόνο 104 λεπτά για να βρει δίχτυα, ενώ οι συμπαίκτες του χρειάζονται κάτι περισσότερο. Ο Benzema, για παράδειγμα, 149'. Κι ο Μπέιλ, 174'. Ούτε ο Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του λευκού club, δεν έχει καλύτερο μέσο όρο απ’τον Morata: ο Πορτογάλος σκοράρει ένα γκολ κάθε 114 λεπτά.

Με τους αριθμούς στο χέρι, είναι σαφές ότι ο Morata δεν μπορεί να κάνει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Έχει 13 γκολ αυτή τη σεζόν, μόνο δύο λιγότερα από έναν Karim Benzema ο οποίος έχει παίξει σχεδόν χίλια λεπτά. Ο Álvaro έχει 1.349' έναντι 2239' του Karim. Μια μεγάλη διαφορά που στενεύει μιλώντας για γκολ.

Στο Champions League, οι αριθμοί του Morata είναι ακόμη πιο εντυπωσιακοί. Παρά το ότι έχει παίξει μόνο 162 λεπτά (που δεν ισοδυναμούν ούτε με δύο πλήρη παιχνίδια απ’τα οκτώ που έπαιξε η Μαδρίτη) έχει σκοράρει τρία γκολ -Sporting de Portugal, Λέγκια και Νάπολι- το οποίο ισοδυναμεί μ’ένα γκολ κάθε 54 λεπτά. Ο Μπενζεμά, πρώτος σκόρερ της Μαδρίτης στην Ευρώπη, σκοράρει κάθε 115'. Κι ο Cristiano, ο οποίος έχει σκοράρει μόνο δύο γκολ, κάθε 360'. Το άλλο μέλος του BBC, ο Μπέιλ, βρίσκεται επίσης μακριά απ’τα νούμερα του Morata: ένα γκολ στο Champions League κάθε 219 λεπτά.


Αλλά ο Morata δεν έχει καλύτερους αριθμούς μόνο απ’τους συμπαίκτες του. Έχει επίσης καλύτερους απ’τα δύο απ’τα τρία μέλη του MSN. Δεν ξεπερνά τον Μέσι, που σκοράρει κάθε 84 λεπτά, αλλά ξεπερνά τους Neymar και Suarez.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.