News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane θέλει μια προετοιμασία όπως πάντα

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το φιλικό στο Μαϊάμι ενάντια στη Barcelona, το αστέρι του καλοκαιριού


Ο Ζινεντίν Ζιντάν δουλεύει ήδη με τα διάφορα τμήματα του συλλόγου, στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, τουλάχιστον στην καλοκαιρινή δουλειά που θα κάνει η λευκή ομάδα κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουλίου. Αυτή του Αυγούστου δεν θα μπορέσει να κλείσει μέχρι να μάθει η Ρεάλ Μαδρίτης αν θα πρέπει να ασχοληθεί με κάποιο απ’τα Σούπερ Καπ.

Με την ιδέα της πραγματοποίησης του σταδίου της προετοιμασίας στο Λος Άντζελες, ο Γάλλος τεχνικός θέλει ν’ανακτήσει το πνεύμα των περασμένων χρόνων, στους οποίους η επιστροφή στην εργασία μετατρέπονταν σε μια σωματική δοκιμασία για τους παίκτες. Ο Zizou προτίθεται να επιστρέψει στις προετοιμασίες χρήσης, σ’αυτές που συσσωρεύονται προπονήσεις με τη σκέψη πάντα στο βαρύ χειμώνα.

Τώρα η μείωση του ημερολογίου και οι καλοκαιρινές περιοδείες έχουν μειώσει αυτό της την προετοιμασίας, δίνοντας θέση στα ματς στις λίγες μέρες της προπόνησης. Ο Ζιντάν προτίθεται να γείρει το κεφάλι ελαφρώς στο παρελθόν. Η ιδέα του είναι πριν απ’το πρώτο παιχνίδι, να’χουν οι παίκτες του επτά έως δέκα ημέρες προπόνησης.

Η  καλοκαιρινή περιοδεία του 2017 θ’αποτελείται από τέσσερα παιχνίδια. Το πρώτο, σχεδόν σίγουρα, θα πραγματοποιηθεί στο Λος Άντζελες. Το επόμενο θα’ναι στο Μαϊάμι ενάντια στη Μπαρτσελόνα και θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, καταλήγοντας στο Σικάγο. Απομένει να προσδιορισθεί το μέρος  ενός τέταρτου παιχνιδιού. Αναζητείται έδρα, πάντα στις ΗΠΑ, αλλά δεν θα’ταν σε καμία περίπτωση η Νέα Υόρκη.

Επιστρέφοντας στην Ευρώπη, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σχεδιάσει να παίξει κανά δυο φιλικά ακόμα πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων, αν κι όλα θα εξαρτηθούν απ’τις πιθανές λευκές επιτυχίες, καθώς το ευρωπαϊκό Super Cup θα διεξαχθεί στις 8 Αυγούστου στο Spokje.

Η ιδέα που διαχειρίζεται ο Ζιντάν είναι να επιστρέψει η ομάδα στις προπονήσεις, στις 10 Ιουλίου. Η σεζόν θα μπορούσε να επεκταθεί μέχρι τις 3 Ιουνίου σε περίπτωση που φτάσει στον τελικό του Champions League, ως εκ τούτου, σήμερα, ο σχεδιασμός στοχεύει στις 10 Ιουλίου για την επιστροφή στην δουλειά. Το πρωτάθλημα τελειώνει στις 21 Μαΐου και σε περίπτωση που δεν έχει περισσότερες επίσημες αναμετρήσεις (ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει μεταξύ Barcelona κι Αλαβές) δεν αποκλείεται η διεξαγωγή κάποιου φιλικού.


Αυτός που δεν θα ενσωματωθεί σίγουρα εκείνη τη μέρα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που, όπως συνέβη πέρυσι, θα μπορούσε να μην πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν η Πορτογαλία ή η Γερμανία φτάσουν στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, Kroos ή CR7 θα’ναι δεσμευμένοι έως τις 2 Ιουλίου. Το ίδιο θα συμβεί με τον Pepe, αλλά το μέλλον του είναι άγνωστο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.