News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio επιστρέφει σπουδαία

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο balear σκόραρε το τέταρτο για την λευκή ομάδα


Ήταν η έκπληξη στην εντεκάδα. Ένα «δώρο» μετά από περισσότερο από έναν άφαντο μήνα στην ομάδα. Και του βγήκε. Ο Marco Asensio επέστρεψε σπουδαία στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Δεν είχε παίξει απ’τις 29 Ιανουαρίου, κατά της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μέρα κατά την οποία έπαιξε μόνο έξι λεπτά, αλλά η αδράνεια δεν φάνηκε στον mallorquín.

Όπως σχεδόν πάντα όταν παίζει, ο Asensio κάνει τα πάντα καλά. Στο Ipurua, ευρισκόμενος στην αριστερή πλευρά, κατασκεύασε με τον James το πρώτο γκολ του αγώνα (Μπενζεμά) και σκόραρε το τέταρτο της Μαδρίτης μετά από μια αντεπίθεση που έκανε τέλεια ο ίδιος. Μια βαθιά μπαλιά του Μπενζεμά του επέτρεψε να βρεθεί στην περιοχή του Yoel με μόλις τρεις δρασκελιές και, γενναιόδωρα, δώρισε το γκολ στον James. Ο Κολομβιανός εκτέλεσε στο δοκάρι και το ριμπάουντ το κυνήγησε ο mallorquín για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η εκτέλεσή του, σε κλίση, δεν ήταν καθόλου απλή. Γκολάρα.


Το γκολ του Asensio είναι το όγδοο που βάζει αυτή τη σεζόν, αξιοποιώντας στο έπακρο τις λίγες ευκαιρίες που έχει για να παίξει. Σκοράρει ένα γκολ κάθε 160 λεπτά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.