News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema κάνει την δουλειά των Bale και Cristiano

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Γάλλος σκοράρει τα δύο πρώτα γκολ της Μαδρίτης


Χωρίς τον Cristiano, χωρίς τον Μπέιλ και χωρίς τον Morata στην Eibar, η ευθύνη του γκολ έπεφτε στον Μπενζεμά. Κι ο Γάλλος δεν χρειάστηκε ούτε 20 λεπτά για ν’αποδείξει ότι δεν έχει ξεχάσει να βρίσκει τον στόχο. Υπό το μεγεθυντικό φακό λόγω κάποιων φτωχών αριθμών στο πρωτάθλημα (5 γκολ σε 19 παιχνίδια), ο Γάλλος ξεκίνησε την αναμέτρηση πολύ συνδεδεμένος και σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ του απογεύματος εν ριπή οφθαλμού.

Ο Karim άνοιξε το σκορ μετά από μεγάλη ενέργεια των James και Asensio απ’τα αριστερά που ανέλαβε ν’ολοκληρώσει απ’τα δεξιά. Χρειάστηκε δύο σουτ, το πρώτο το απέκρουσε ο Yoel, αλλά ο Karim κατέληξε να πανηγυρίσει το 0-1. Και το δεύτερο γκολ, καθαρού δολοφόνου, μετά την εκτέλεση στο δεύτερο δοκάρι, ενός φάουλ του James.

Μ’αυτά τα δύο γκολ, ο Karim έχει επτά γκολ στο πρωτάθλημα και 15 συνολικά, συμπεριλαμβανομένων κι εκείνων που έχει σκοράρει στις άλλες διοργανώσεις. Επιπλέον, φτάνει στα 176 γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (118 στο πρωτάθλημα, 15 στο Κύπελλο, 39 στο Champions League, 1 στο Super Cup Ισπανίας και 3 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων), club του οποίου είναι πλέον ο όγδοος σκόρερ στην ιστορία του. Επιπλέον, σπάει ένα σερί πέντε συνεχόμενων παιχνιδιών χωρίς να σκοράρει. Το τελευταίο του γκολ το’χε βάλει στο Champions League εναντίον της Νάπολι, στις 15 Φεβρουαρίου.

Η ντομπλέτα του Μπενζεμά στο Ipurua είναι η δεύτερη που κάνει φέτος μετά από εκείνη που έκανε εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η τελευταία ντομπλέτα του στο πρωτάθλημα ήταν εναντίον της Σπόρτινγκ στην 20η αγωνιστική της περασμένης σεζόν.

«Ρονάλντο» Μπενζεμά

Μ’αυτά τα δύο γκολ ξεπερνά το σύνολο των γκολ που σκόραρε στο πρωτάθλημα ο Ρονάλντο, ο οποίος μεταξύ Barcelona και Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε 117 γκολ σε 164 παιχνίδια, με τον Μπενζεμά να’χει 118 γκολ σε 235 παιχνίδια.


Ο Μπενζεμά δεν έμεινε εκεί στο Ipurua. Το γκολ του James, το 0-3, προήλθε από ασίστ του Γάλλου με πάσα απ’τη δεξιά πλευρά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.