News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μάχη Özil-Mourinho στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης: «Είσαι ένας κλαψιάρης, δεν σε χρειαζόμαστε»

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ο Γερμανός αποκαλύπτει κάποιες διαφωνίες στην αυτοβιογραφία του

Η εφημερίδα Bild δημοσίευσε σήμερα μερικά αποσπάσματα απ’την αυτοβιογραφία του Özil με τίτλο «Η μαγεία του παιχνιδιού», που θα βγει προς πώληση στις 16 Μαρτίου.


Ο Özil αποκαλύπτει στο βιβλίο μια έντονη συζήτηση που είχε στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μουρίνιο στο ημίχρονο του παιχνιδιού. "Πιστεύεις ότι δίνοντας δύο καλές πάσες είναι αρκετό; Πιστεύεις ότι είσαι τόσο καλός ώστε με το να δώσεις σωστά το 50%, είναι αρκετό;", εξηγεί ο Özil ότι του είπε ο Μουρίνιο στο ημίχρονο του παιχνιδιού.

"Σταμάτησε. Με κοίταξε με τα σκούρα καστανά του μάτια. Εγώ έκανα πίσω. Ήταν σαν το βλέμμα δυο πυγμάχων πριν απ’τον πρώτο γύρο. Περίμενε απλά την απάντησή μου. Εκείνη την στιγμή τον μισούσα, αν και στην πραγματικότητα τον λάτρευα", γράφει ο Özil στο βιβλίο.

"Θέλω να παίζεις όπως γνωρίζεις εσύ. Θέλω να πηγαίνεις σαν άντρας για τη μπάλα. Ξέρεις πώς φαίνεσαι στις διεκδικούμενες μπάλες; Όχι; Θα σου δείξω! Τότε στάθηκε στις μύτες των ποδιών με τα χέρια κολλημένα στο σώμα, άρχισε να κάνει πως κλαίει κι άρχισε να πηδάει στ’αποδυτήρια της Μαδρίτης".

Ο Özil λέει ότι έχασε την ψυχραιμία του και πέταξε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στα πόδια του Μουρίνιο πριν του πει να παίξει αυτός στην θέση του: "Αν είσαι τόσο ιδιοφυΐα, παίξε εσύ! Εκεί την έχεις. Φόρεσέ την. Τυχερέ" Η απάντηση του Mou ήταν άμεση: "Τα παρατάς τώρα; Είσαι ένας δειλός. Τι θέλεις; Να κάνεις ένα ζεστό ντους και να πλύνεις τα μαλλιά σου; Θες να’σαι μόνος σου; Ή θα προτιμούσες να δείξεις στους συμπαίκτες σου, στους οπαδούς και σε μένα αυτό που μπορείς να κάνεις; Είσαι ένας κλαψιάρης, πάνε στα ντους. Δεν σε χρειαζόμαστε", είπε ο Μουρίνιο στον Özil, όπως περιγράφει ο Γερμανός στο βιβλίο του.

«Πήρα την πετσέτα μου και πήγα προς τα ντους, χωρίς να του πω ούτε λέξη. Στη συνέχεια ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου ενώπιον του Sergio Ramos και της υπόλοιπης ομάδας», εξομολογείται ο Özil στο βιβλίο του.

O Ramos προκαλεί τον Μου

Μετά το θυμό του Μουρίνιο στον Özil, ο Sergio Ramos θέλησε να παλέψει για τον συμπαίκτη του κι έπαιξε ολόκληρο το δεύτερο μέρος με τη φανέλα του Γερμανού κάτω απ’την δική του. Ο στόχος ήταν σαφής: να σκοράρει για να αφιερώσει το γκολ στον Özil. Έψαξε το γκολ με λαχτάρα σε κάθε στημένη μπάλα, σε κάθε προώθηση στην περιοχή, αλλά έφυγε άσφαιρος στ’αποδυτήρια χωρίς να ‘ναι σε θέση να αφιερώσει ένα γκολ στον Γερμανό.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.