News Update :

powered by Agones.gr - livescore

2017, «annus horribilis»

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Του Santiago Siguero

Η Μαδρίτη έχει ένα νέο πλήγμα φέτος


Το 2016 βρίσκεται πολύ μακριά στη μνήμη του madridismo. Το παρόν είναι το 2017, στο οποίο η ομάδα του δίνει ένα ριζικά διαφορετικό πρόσωπο αντίθετο σ’αυτό που την οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League, του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

Η Μαδρίτη εντοπίζει την κρίση του 2015, όταν μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου μπήκε σε μια δίνη. Χθες έχασε -σχεδόν, καθώς εξακολουθεί να’χει ένα ματς λιγότερο- την πρωτοπορία στη Laliga, κι έφερε την πέμπτη ισοπαλία της στο πρωταθλήματος. Έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά την ήττα στο Mestalla, που σήμανε την σπατάλη του πρώτου μπαλαντέρ των ​​λευκών.

Στα 14 παιχνίδια που έπαιξε φέτος, μεταξύ όλων των διοργανώσεων -LaLiga, Κύπελλο και Champions League- η Μαδρίτη έχει μόνο οκτώ νίκες. Τρία παιχνίδια, με το χθεσινό, έληξαν με ισοπαλία. Οι άλλες δύο ήρθαν στο νοκ άουτ τουρνουά, εναντίον της Σεβίλλης (3-3) κι εναντίον της Θέλτα (2-2), ένα αποτέλεσμα που οδήγησε στον αποκλεισμό των λευκών.

Όσον αφορά τις ήττες, εκτός από εκείνες που ήδη αναφέρθηκαν σε Pizjuán και Mestalla, η άλλη έλαβε χώρα στο Μπερναμπέου. Η Μαδρίτη έχασε 1-2 εναντίον της Θέλτα, κάνοντας την πρώτη ήττα ενώπιον των οπαδών της, μετά την ήττα στο ντέρμπι της Μαδρίτης το 2016.

Η διαφορά τερμάτων αντανακλά επίσης την πτώση στην απόδοση των λευκών. Η ομάδα του Ζιντάν έχει σκοράρει 35 γκολ σ’αυτά τα 14 παιχνίδια, αλλά έχει δεχθεί ένα επιβλητικό 19. Μια αναλογία που αντανακλά την τρέχουσα κατάσταση των madridistas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.