News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Caixabank γίνεται νέα χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2020

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μετατρέπεται επίσης σε επίσημη τράπεζα

Νέος συνεργάτης της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αυτή την περίπτωση απ’τη Βαρκελώνη. Η Caixabank και το λευκό σύνολο έχουν υπογράψει μια συμφωνία χορηγίας


Νέος συνεργάτης της Ρεάλ Μαδρίτης, σε αυτή την περίπτωση απ’τη Βαρκελώνη. Η Caixabank και το λευκό σύνολο (βλέπε αξιολόγηση) έχουν υπογράψει μια συμφωνία χορηγίας με την οποία η τράπεζα θα ενσωματωθεί ως επίσημος χορηγός του συλλόγου μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-2020. Ο Gonzalo Gortázar, Διευθύνων Σύμβουλος της Caixabank, κι ο Florentino Pérez, υπέγραψαν σήμερα αυτή την επιχείρηση στο γήπεδο Santiago Bernabeu.

Η συμφωνία δεν θα’ναι μόνο οικονομική, καθώς η Caixabank θα μετατραπεί, επιπλέον με επίσημο χορηγό, στην επίσημη τράπεζα του συλλόγου. Η συμφωνία περιλαμβάνει την αποκλειστική χορηγία στον τραπεζικό τομέα για την Ισπανία και επίσης για την Πορτογαλία, μια σημαντική αγορά για την Caixabank αφού έφτασε στις 8 Φεβρουαρίου το 84.51% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας BPI, μετατρεπόμενη έτσι στον οικονομικό ηγέτη αυτών των αγορών. Να θυμάστε ότι το madridista έμβλημα το υπερασπίζονται οι Πορτογάλοι Coentrao, Pepe και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επίσης, σύμφωνα με το μοντέλο χορηγίας με άλλους συλλόγους, η Caixabank θα’χει ένα πακέτο αντιπαραβολής επιχειρημάτων σε σχέση με τα αποκλειστικά δικαιώματα της μάρκας σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, πακέτα «φιλοξενίας» για πελάτες της οντότητας και διαφήμιση στα διάφορα κανάλια επικοινωνίας του κλαμπ, ένας άλλος τρόπος για να αξιοποιήσει και να ενεργοποιήσει αυτή τη συμφωνία.

Μ’αυτή την χειραψία τελειώνει, επίσης, η σχέση που έχουν διατηρήσει ιστορικά la Caixa και Caixabank με τη Ρεάλ Μαδρίτης ως τράπεζα αναφοράς για τις οικονομικές πράξεις της· επιπλέον με τη συνεργασία σε άλλους επιχειρηματικούς τομείς, όπως είναι η δρομολόγηση της υπηρεσίας της πώλησης εισιτηρίων την περίοδο 2003-2004, μέσω ΑΤΜ της Caixabank.

Η τράπεζα των ομάδων ποδοσφαίρου


Η Caixabank προώθησε πριν έξι χρόνια μια στρατηγική για να γίνει η τράπεζα των ποδοσφαιρικών ομάδων. Έχοντας μετατραπεί σε νέο χορηγό της Μαδρίτης, η Caixabank έχει ήδη συμφωνίες με 13 ποδοσφαιρικές ομάδες της Primera División και 12 ομάδες της Segunda División.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.