News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη κατέληξε βυθισμένη

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Η ανατροπή δύο παιχνιδιών και το να παίξει μισό ματς με 10 άφησαν επηρεασμένη την ομάδα


Οι εικόνες των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα δεν ξεγελούν. Ο Marcelo πεσμένος, ο Carvajal οκλαδόν, ο Κριστιάνο ακουμπά στα γόνατά του, ο Nacho στην ίδια θέση... Η πραγματικότητα είναι ότι οι madridistas παίκτες τελείωσαν τον αγώνα βυθισμένοι. Η προσπάθεια να παίξουν μ’έναν παίκτη λιγότερο, απ’την αποβολή του Μπέιλ μόλις άρχισε το δεύτερο ημίχρονο με το σκορ ενάντια, ήταν εμφανής στους παίκτες.

Στην χθεσινή ενεργειακή δαπάνη, πρέπει να προστεθεί της περασμένης Κυριακής εναντίον της Βιγιαρεάλ, επίσης μ’ένα σκορ δύο γκολ κατά. Υπάρχουν πέντε παίκτες που συμπλήρωσαν τα 90 λεπτά και στα δύο παιχνίδια και που έχουν υπερβεί ή αγγίζουν τα 20 χιλιόμετρα μεταξύ των δύο παιχνιδιών:

Kroos (11,06+11,35), Carvajal (11,02 + 10,92), Ράμος (10,42+10,80), Κριστιάνο (9,38, 10,15) και Μαρσέλο (9,79+9,74) έχουν περάσει ένα μαστίγωμα στο Vila-Real κι ενάντια στην Λας Πάλμας, πέρα ​​απ’τα χιλιόμετρα, επίσης κι απ’το στρες του να πάρουν δύο αποτελέσματα χωρίς περιθώριο για λάθος. Μάλιστα, ο Cristiano έκανε το μεγαλύτερο νούμερό του σε χιλιόμετρα στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν.

Ο Ζιντάν και το επιτελείο του έχουν τώρα δύο μέρες για ν’ανακτήσουν τις δυνάμεις ενόψει μιας νέας εξόδου, στην Eibar, πριν απ’τον επαναληπτικό εναντίον της Νάπολι την επόμενη Τρίτη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.