News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Γιατί επέλεξε τη Dortmund κι όχι τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Isak;

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ο Σουηδός εξηγεί ότι ο γερμανικός είναι ένας σύλλογος στον οποίο δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στους νέους


Ο Alexander Isak ήταν ένας απ’τους πιο πολυπόθητους παίκτες στην αγορά του περασμένου χειμώνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονταν να αποκτήσει αυτόν τον νεαρό υποσχόμενο Σουηδό των 17 ετών, αλλά ο παίκτης αποφάσισε τελικά να υπογράψει για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Τώρα, κάτι περισσότερο από ένα μήνα μετά την ένταξή του στην γερμανική ομάδα, ο Isak εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πολλοί νέοι παίκτες είχαν την ευκαιρία εδώ κι αυτό με κάνει να νιώθω καλά. Πιστεύω ότι είναι η σωστή απόφαση. Γνωρίζεις ότι η Μπορούσια είναι ένας καλός σύλλογος για ν’αναπτυχθείς ως νεαρός παίκτης όταν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στην ομάδα», δήλωσε ο Σουηδός μια συνέντευξη στο περιοδικό Four Four Two.


Ο παίκτης είναι ήδη γνωστός ως ο νέος Ibrahimovic, αλλά ο ίδιος προτιμά να αποστασιοποιηθεί απ’αυτό το ψευδώνυμο. "Ο κόσμος λέει πράγματα όπως αυτό, αλλά εγώ είμαι εγώ, δεν προσπαθώ να είμαι κανένας άλλος", συνεχίζει στην ίδια συνέντευξη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.