News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Carlos Carpio: «Φοβάμαι ότι η μοίρα του Keylor Navas έχει αποφασιστεί εδώ καιρό»

Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

*Το chat έγινε στις 2 Μαρτίου

Chat με τον Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca



007_JAMESBOND:

Κ. Carpio, έχω να συνομιλήσω μαζί σας από πέρυσι. Ελάτε, πείτε μου κάτι του "στενού κύκλου". Dybala, Courtois, De Gea, Bonucci, Dembele, Aubameyang, κ.λπ. Θα πάρει κάποιον η R. Madrid;

Θα προσπαθήσει τον De Gea κι αν δει ότι ο φίλος Μουρίνιο δεν ενδίδει, θα πάει για τον Courtois. Αλλά φοβάμαι ότι η μοίρα του Keylor Navas έχει αποφασιστεί εδώ καιρό. Στις υπόλοιπες θέσεις, θα εξαρτηθεί απ’το πώς τελειώνει η σεζόν. Dybala και Dembele είναι αυτοί που αρέσουν περισσότερο, απ’τις επιλογές που μου δώσατε, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Και για να’ρθουν πρέπει πρώτα να φύγουν άλλοι που παίζουν σ’αυτές τις θέσεις.

Rafaextremadura:

Γεια σου Κάρλος, είναι σαφές ότι από τότε που επέστρεψε στην ομάδα ο Sergio Ramos μετά τον τραυματισμό του, η άμυνα είναι ένα πραγματικό σουρωτήρι. Ο Ramos θα’πρεπε να’ναι στον πάγκο ως αναπληρωματικός του Nacho που είναι ταχύτερος και πιο σίγουρος. Λυπάμαι που το λέω, παρά την προστασία που του δίνει ο Τύπος, αλλά ο Sergio αμύνεται πολύ άσχημα, διαπράττει γκάφες και εξακολουθεί να ζει με το εισόδημα των γκολ των τελικών του Champions League, είναι η θλιβερή πραγματικότητα, αλλά πρέπει να το παραδεχτούμε, χαιρετισμούς.

Το ότι ο Sergio Ramos δεν είναι σε μια καλή κατάσταση είναι προφανές. Εκτίθεται συχνά σε πολλά (πάρα πολλά) απ’τα γκολ που δέχεται η Μαδρίτη εδώ και κάποιο διάστημα, όπως κι ο Μαρσέλο. Και πιστεύω ότι ένας απ’τους λόγους είναι ότι παίζουν με πολύ επάρκεια και λίγη συγκέντρωση, επειδή εμπιστεύονται πάρα πολύ τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους κι ενσωματώνονται στην επίθεση με πάρα πολλή χαρά. Η συμβολή τόσο του Ramos όσο και του Marcelo είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά η προτεραιότητά του θα’πρεπε να’ναι η αποφυγή των γκολ του αντιπάλου και σ’αυτό, τώρα, έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

NFL77:

Carlos Carpio, Καλησπέρα, τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να υποφέρει λιγότερα γκολ κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών; Η ομάδα έχει δώσει πολύ χώρο στους αντιπάλους. Χαιρετίσματα

Ν’αμυνθεί μ’ένα σύστημα σαφής τοποθέτησης, να ενωθούν όλοι έτσι ώστε να μην διασπάται η ομάδα ή να μην αφήνει μια πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ των γραμμών, να συμπεριληφθεί όλη η ομάδα στο έργο της πίεσης του αντιπάλου και να μην επιτρέψει σε κανέναν να απελευθερωθεί αυτόματα απ’αυτό το καθήκον, να παίζει με την ίδια ένταση είτε στο 0-0 είτε χάνοντας 2-0 ή 1-3 ... και να πείσει τους αμυντικούς ότι η πρώτη αποστολή τους είναι ν’αμύνονται, όχι να βγαίνουν στην επίθεση χωρίς μέτρο. Η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και κάποιο διάστημα το να παίζεις ενάντια στη Μαδρίτη είναι ένα λουκούμι. Οι λευκοί μπορούν να σου βάλουν αρκετά γκολ λόγω της δυναμικής τους, αλλά οι διευκολύνσεις που παρέχουν στους αντιπάλους είναι υπερβολικές και τους κοστίζουν πολλούς βαθμούς και πολλές απογοητεύσεις σ’αυτούς τους δύο μήνες του 2017.

Barsasupercampeon:

Γεια σου Carlos, μια γρήγορη. Όσον αφορά το άρθρο σου σήμερα. Θα μπορούσε να τελειώσει το συμβόλαιό του στη Μαδρίτη ο Isco και να πάει στη Barça ως ελεύθερος, ή αυτό είναι σχεδόν αδύνατο; Μου μοιάζει ένας παίκτης που θα ταίριαζε καλά στην ομάδα μου, και ειδικά όταν στον Ινιέστα απομένουν δύο ή τρία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Τον βλέπω ως αντικαταστατή του. Ευχαριστώ

Αδύνατο δεν είναι. Αρκεί να μην ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Isco και να έρθει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2018. Αλλά αμφιβάλλω ότι το λευκό club, γνωρίζοντας ότι παραμονεύει η Barcelona, θα επιτρέψει να συμβεί μια τέτοια κατάσταση. Η πιο εφικτή επιλογή είναι να πάει στην Premier για ένα καλό ποσό, αν, φτάνοντας ο Ιούνιος, επιμένει να φύγει μπροστά στο ρόλο του στην ομάδα, ή να τον πείσει η Μαδρίτη, να του κάνει μια αρκετά δελεαστική οικονομική προσφορά και να του προσφέρει ορισμένες αθλητικές εγγυήσεις. Φυσικά, λόγω του στυλ παιχνιδιού του και της ποιότητάς του θα ταίριαζε στη Barcelona και σ’οποιονδήποτε ομάδα. Αλλά εγώ τον βλέπω με περισσότερες επιλογές για να πάει στη Manchester City.

Peepp:

Καλησπέρα Κάρλος, μόλις διάβασα τη γνώμη ενός δημοσιογράφου εμφανώς madridista του οποίου το συμπέρασμα είναι ότι ο Cristiano έχει επιστρέψει. Ειλικρινά, δεν μπορούσα να μην γελάσω. Εσείς το πιστεύετε επίσης ότι έχει επιστρέψει; Σας δίνω μερικά στατιστικά: Στο πρωτάθλημα ο CR έχει 18 γκολ (1 αγώνας λιγότερο), εκ των οποίων τα 6 με πέναλτι, που δεν μου αρέσει να μετράω γιατί δεν πλήρωσα 20 εκ. έναν τύπο για να σκοράρει πέναλτι, έτσι μας μένουν 12 γκολ του CR στο πρωτάθλημα. Κάνοντας το ίδιο και με τους Μέσι, Suarez και Morata είναι 18, 20 και 8. Αν κοιτάξουμε τις ασίστ το πράγμα είναι ως εξής: CR 3· Μέσι 5· Suarez 9· Morata 2. Στο UCL είναι μαζί με τον Morata και τον Suarez στα γκολ (2) και πολύ πίσω απ’τον Αργεντινό (10). Για το παιχνίδι ούτε λόγος ... Εσείς πιστεύετε επίσης ότι έχει επιστρέψει; Δεν πιστεύετε ότι ο Τύπος τον υπερασπίζεται πάρα πολύ; Θα τον πουλούσατε το καλοκαίρι; Σας ευχαριστώ πολύ, να’χετε μια ωραία μέρα :)

Ο Cristiano δεν είναι στο επίπεδο των προηγούμενων σεζόν, όποιος δεν το βλέπει είναι απλώς και μόνο επειδή δεν θέλει να το δει. Μπορεί να’ναι προσωρινό, γιατί πρέπει να θυμόμαστε ότι το περασμένο έτος και το προηγούμενο, αναμένονταν επίσης η πτώση του και στη συνέχεια επανεμφανίστηκε και κατέληξε να κερδίσει το Champions League, συλλογικούς κι ατομικούς τίτλους, και με κάποιους αριθμούς μόνο στο εύρος του Leo Messi. Ή μπορεί να’ναι η αρχή μιας νέας φάσης στην οποία, για παράδειγμα, να περάσει από μέσο όρο 50-60 γκολ ανά σεζόν στα 30. Εγώ, ειλικρινά, πιστεύω ότι ο Cristiano των  τριών σεζόν πριν, δεν θα επιστρέψει, επειδή είναι ο νόμος της ζωής, αλλά δεν με θεωρώ ικανό να προβλέψω σε ποιους αριθμούς θα κινηθεί αυτός ο νέος Cristiano.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.