News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano και Bale δεν έδωσαν ούτε μία πάσα μεταξύ τους!

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Το BBC συνδέθηκε μόνο επτά φορές εναντίον της Νάπολι


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία απ’την UEFA, το BBC μόλις που συνδέθηκε μεταξύ των μελών του χθες το βράδυ στη Νάπολι. Μόνο επτά πάσες μεταξύ Μπενζεμά, Μπέιλ και Κριστιάνο, αν και μόνο ο Πορτογάλος έπαιξε 90 λεπτά.

Το πιο αποκαλυπτικό στατιστικό είναι ότι ούτε ο Ρονάλντο έδωσε μια πάσα στον Gareth ... ούτε το αντίστροφο. Μηδέν συνδέσεις μεταξύ των δύο τους στα 68 λεπτά που έπαιξαν μαζί. Ο Cristiano δεν βρήκε πολύ περισσότερο ούτε τον Karim: μόνο μια πάσα. Ο Πορτογάλος έδωσε 17 ως εξής: επτά στον Kroos, πέντε στον Marcelo, τρεις στον Lucas και μία στον Casemiro, επιπλέον μ’αυτή του Μπενζεμά. Αποκαλυπτικό το ότι συνδέθηκε με μόνο πέντε συμπαίκτες. [συνολικά 17 πάσες].

Ο Μπέιλ, ο οποίος δεν έψαξε τον Ρονάλντο, το έκανε με τον Μπενζεμά ... δύο φορές. Η έκθεση αναφέρει ότι έδωσε επίσης πάσες στον Carvajal (έξι), στον Modric (τέσσερις), στους Kroos, Casemiro (τρεις) και στον Πέπε (μία). [συνολικά 19].

Απ’τη μεριά του, ο Μπενζεμά συνδέθηκε με τα άλλα μέλη του BBC. Τρεις πάσες στον Κριστιάνο, μία στον Bale. Ο «Γάτος» έδωσε επίσης τρεις πάσες στους Modric και Marcelo και μία στους Πέπε, Ράμος, Kroos και Lucas. [συνολικά 14].

Αν και στον Μπενζεμά δεν αρέσουν οι κριτικές στο BBC, η αλήθεια είναι ότι το ματς της Νάπολι δεν βοηθά να σταματήσει η συζήτηση γύρω απ’την απόδοση της madridista τρίαινας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.