News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το ποδόσφαιρο πυροβολεί το ποδόσφαιρο

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Του Roberto Palomar, αρχισυντάκτη της Marca


Ο Fernando Roig εκμεταλλεύτηκε το ηθικό κύρος που του δίνει η θέση του, του αμόλυντου προέδρου της Βιγιαρεάλ για να ρίξει σκατά στη συλλογική διαιτησία. Το έκανε απ’τη διαστροφή και την κακή ομιλία, ψειρίζοντας εύκολα κάτι τόσο αθώο όσο το ότι ο Gil Manzano έλαβε κάποια σήματα και μερικά στυλό. Το σώμα του εγκλήματος, μια τσάντα με το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν χρειάστηκε ούτε καν να τον ρωτήσει. Άφησε το μήνυμα που τον ενδιέφερε περισσότερο με την χειρότερη δυνατή πρόθεση.

Ο Piqué, επίσημος αστείος της Barcelona, εκπρόσωπος εκ γενετής, λαϊκιστής εγχειρίδιου, έτρεξε στα κοινωνικά δίκτυα να ρίξει έναν ακόμα κάδο απορριμμάτων στην συλλογική διαιτησία, και να υπαινιχθεί ίντριγκες και διπλά μέτρα και σταθμά. Τίποτα νέο στον υποκριτικό χαρακτήρα του. Υπάρχουν συμπαίκτες που ούτε καν τον παίρνουν σοβαρά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με μια παιδική καταγγελία για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, τρίβει επίσης και διαρρέει ότι αυτό που βλέπουμε στο σπίτι είναι ένα reality show, ένα προϊόν που διδάσκει μόνο ό, τι βλάπτει το club. Μια καταδίωξη των τηλεοπτικών φορέων.

Είναι παράλογο. Οι ίδιοι φορείς -ένα πρόεδρος μιας ομάδας πρότυπο, ένας διεθνής παίκτης κορυφαίου επιπέδου και μια οντότητα παγκόσμιας διάστασης- βάλουν ενάντια στον δικό τους λόγο ύπαρξης, ενάντια στην επιχείρησή τους, ενάντια στην ουσία τους. Σύμφωνα με τον Roig, σύμφωνα με τον Piqué και σύμφωνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ο «Πλανήτης Liga» είναι ένα ψέμα. Οι διαιτητές είναι πουλημένοι και η προπαγάνδα χειραγωγεί τα πάντα. Κι έχουν μείνει τόσο πλατιοί.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.