News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις"

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μεγαλώνει η λευκή οργή  με τον Fernando Roig

"Πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις και να χάνεις". Αυτή η φράση ακούστηκε χθες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου επανεξετάζοντας το τι συνέβη στο γήπεδο του Cerámica κι αναλύοντας το τι συνέβη στη συνέχεια μεταξύ μικροφώνων και δηλώσεων, πλέον με το 2-3 στο σκορ και με το προβάδισμα υπέρ των madridistas.

Τα λόγια του Fernando Roig έρχονται ν’αποτελέσουν την απόσταση μεταξύ των δύο οντοτήτων. Πρώτα ήταν η φωτεινότητα της φανέλας και η λευκή λάμψη πάνω στο κίτρινο στο Movistar και στη συνέχεια οι τσάντες της Ρεάλ Μαδρίτης στους διαιτητές στο Cope.

Επισήμως σιωπηλοί, αλλά στην πραγματικότητα δείχνοντας σε μια τεράστια οργή σε θεσμικό επίπεδο με την κίτρινη οντότητα. Η αλήθεια, είναι ότι η επίθεση του Roig δεν έχει εκπλήξει στο Μπερναμπέου. Δεν είναι η πρώτη φορά και «δεν θα’ναι η τελευταία», έλεγαν σωστά επαναλαμβάνοντας.

Οι λευκοί ηγέτες δεν πρόκειται να υψώσουν την φωνή, ούτε πρόκειται να μπουν σε πολέμους. Θ’αφήσουν να περάσει ο καιρός κι ο καθένας να’ναι υπεύθυνος για ό, τι έκανε, αλλά θεωρούν ότι το θέμα των δώρων είναι ένα χτύπημα κάτω απ’τη ζώνη στη... Laliga. Το καλοκαίρι έκλεισαν τη συμφωνία για τον Cheryshev, αλλά το έκαναν με υπόδειξη του παίκτη. Μην περιμένετε πολλές περισσότερες μπίζνες. Κανενός είδους.

Fernando Roig και Florentino Pérez υπερασπίζονται ανταγωνιστικές θέσεις στην αθλητική πολιτική. Ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ είναι των πιστών στον Javier Tebas, το αντίθετο στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποξενωμένοι στον επικριτικό τομέα του ηγέτη της Laliga.

Οι παίκτες πέρασαν τη νύχτα στην Καστεγιόν, λόγω της ομίχλης και το έκαναν μεταξύ παραμιλητών και δυσπιστιών, συμμεριζόμενοι την οργή των ηγετών κατά την αξιολόγηση του τι συνέβη όταν σφύριξε ο Gil Manzano τη λήξη του αγώνα.

Οι διαιτητές καταγγέλλουν τον Roig 

Οι διαιτητές, μέσω της τεχνικής επιτροπής τους, έχουν καταγγείλει τον πρόεδρο της Βιγιαρεάλ ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κίνηση που θα περιοριστεί στα 1.000 ή στα 1.500 €. Όχι παραπάνω. Πιστεύουν ότι έχει θέσει υπό αμφισβήτηση έναν απ’τους συναδέλφους τους, με τον υπαινιγμό της τσάντας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.