News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «κυρίως πιάτο» του Isco και το «επιδόρπιο» του Morata ήταν... για μια φανέλα!

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ένας οπαδός την ζήτησε πρώτα απ’τον Nacho και στη συνέχεια απ’τους πρωταγωνιστές


Ο διάλογος που αποκαλύφθηκε απ’την «Η Επόμενη Μέρα» μεταξύ Isco και Morata στον πάγκο του Cerámica δεν έχει καμία σχέση με το καθεστώς τους ως αναπληρωματικοί. Αλλά με το αίτημα για μια φανέλα από έναν οπαδό.

Βάλτε τον εαυτό σας στην ιστορία. Οι κάμερες πιάνουν, στον πάγκο και πριν απ’την έναρξη της αναμέτρησης, τον Isco να λέει "δεύτερο πιάτο" και τον Morata να προσθέτει: «Εγώ είμαι το επιδόρπιο». Δύο φράσεις που προσκαλούν να σκεφτούμε ότι αναφέρονται στην κατάστασή τους ως αναπληρωματικοί στη Μαδρίτη. Τίποτα πιο μακριά.

Η σειρά έχει ως εξής: ένας οπαδός που κάθεται πάνω απ’τον πάγκο των φιλοξενούμενων ζητά μια φανέλα απ’τον Nacho. Ο canterano του λέει ότι δεν μπορεί να του δώσει. Έτσι, ο οπαδός τη ζητά πρώτα απ’τον Isco και στη συνέχεια απ’τον Morata. Εξ ου και οι απαντήσεις του "δεύτερου πιάτου" και του "επιδορπίου". Μάλιστα, ο Isco το λέει κοιτάζοντας τον οπαδό.

Οι εικόνες έχουν φτάσει μέχρι την αίθουσα Τύπου του Valdebebas. Ο Ζιντάν, με χιούμορ, απάντησε σχετικά με το θέμα: «Γελάω, είναι ένα αστείο, οι παίκτες αστειεύονται. Είδατε πώς μπήκαν στο γήπεδο; Αυτό είναι που με ενδιαφέρει».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.