News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Laliga των ανατροπών 2.0

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Η Μαδρίτη έχει ανατρέψει για να κερδίσει τα ίδια ματς με την σεζόν 06-07 σ’αυτό το σημείο


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο που έχει ένα ειδικό γονίδιο που την κάνει να παίρνει το καλύτερο απ’τον εαυτό της, όταν όλα φαίνονται χαμένα. Η ανατροπή της Κυριακής εναντίον της Βιγιαρεάλ είναι η πολλοστή απόδειξη της αναβίωσης του λευκού συνόλου όταν όλοι το θεωρούν χαμένο.

Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια απ’τη διάσημη Liga των ανατροπών που επετεύχθη με τον Fabio Capello. Μια Liga που τον Φεβρουάριο έμοιαζε χαμένη, όταν βρίσκονταν 6 βαθμούς πίσω απ’τη Barcelona και μ’ένα παιχνίδι που δεν έπειθε κανέναν και που την είχε τρίτη στην κατάταξη. Αλλά η Μαδρίτη απέδειξε το γονίδιό της ανατρέποντας αδύνατα παιχνίδια ενάντια σε Εσπανιόλ, Ρεκρεατίβο, Σαραγόσα και Μαγιόρκα, για να καταλήξει να πάρει τον εγχώριο τίτλο.


Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν το σύνολο του Ζιντάν έπρεπε ν’ανατρέψει τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα για να κερδίσει (Αλαβές, Ντεπορτίβο και Βιγιαρεάλ), τα ίδια σ’αυτό το σημείο με τη La Liga του Capello (Gimnastic de Tarragona, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ) κι άλλα τόσα για να τελειώσει ισόπαλη (Βιγιαρεάλ, Eibar και Barcelona), ένα περισσότερο απ’ότι στη σεζόν 06-07 (δύο εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης).

Σε αντίθεση μ’εκείνο το πρωτάθλημα η Μαδρίτη έχει 20 αγωνιστικές βλέποντας τους υπόλοιπους απ’την κορυφή της βαθμολογίας, χάρη σε ανατροπή αγώνων που της έχουν γίνει ανηφορικοί.


Αν καταφέρουν τελικά οι λευκοί να πάρουν τον 33ο τίτλο στην ιστορία τους και χρειαστεί να συνεχίσουν να ανατρέπουν παιχνίδια θα μπορούσαμε να’μαστε ενώπιον μιας La Liga των ανατροπών 2.0, μόλις 10 χρόνια αργότερα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.