News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Την Ρεάλ Μαδρίτης την περιμένει ένα πολύ θερμό καλοκαίρι μετά από ένα χρόνο χωρίς μεταγραφές

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Επίκεινται πολλές κινήσεις


Το τελευταίο έτος η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χρησιμοποιήσει το προεδρικό μπαλκόνι μόνο για την παρουσίαση του Άλβαρο Μοράτα, παλιού γνώριμου της οντότητας, ο οποίος επέστρεψε μετά απ’το διετές master του στην Juve. Πολύ καιρός χωρίς νέα πρόσωπα, κάτι που δεν θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι, το οποία δείχνει να’ναι κινητικό και με σημαντικές εξελίξεις, παρά το αξίωμα του Ζιντάν να θέλει να διατηρήσει την τρέχουσα ομάδα πάνω απ 'όλα.

Marcos Llorente και Jesús Vallejo θα’ναι οι πρώτοι που θα φανούν στο Bernabeu, όπως ενημέρωσε η MARCA πριν βδομάδες. Ο μέσος θα μετατραπεί στην εναλλακτική για τον Casemiro κι ο στόπερ στον αντικαταστάτη του Πέπε, ο οποίος, παρά το ότι διατηρείται σιωπηλός σχετικά με το μέλλον του, δεν προτίθεται να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα χρόνο που του προσφέρει το λευκό club για ν’ανανεώσει. Στοχεύει προς μια χρυσή συνταξιοδότηση στην Κίνα. Vallejo και Marcos Llorente έχουν κάνει τους πάντες να συμφωνήσουν και κανείς δεν αμφιβάλλει για την κλάση τους και το πολύ που μπορούν να συμβάλουν στην ομάδα του Ζιντάν.

Οπισθοφυλακή

Η άμυνα φέρνει περισσότερα ερωτηματικά, πέρα απ’το μέλλον του Πέπε. Η ανάγκη να ενισχυθεί η αριστερή πλευρά είναι προφανής ενώπιον των τραυματισμών που υποφέρει συχνά ο Μαρσέλο, αδιαμφισβήτητος βασικός. Στην Γερμανία εξακολουθούν να επιμένουν στον Ricardo Rodríguez και στις επαφές που διατηρεί το λευκό club με τον μπακ της Βόλφσμπουργκ. Όσο για την δεξιά πλευρά τα πάντα περνούν απ’τους επόμενους αγώνες του Danilo και τις επιδόσεις που θα προσφέρει. Υπάρχουν αμφιβολίες.

Αυτός που είναι περισσότερο έξω παρά μέσα είναι ο Coentrao, ο οποίος πλέον ούτε καν αναμένεται. Μετά από έναν κενό χρόνο, δύσκολα θα’ταν να δικαιολογημένο να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο κι αν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Η μεσαία γραμμή δείχνει σκληρές διαπραγματεύσεις με τους James και Isco. Ο Κολομβιανός δεν καταλήγει να ξεκινήσει και κάθε μέρα είναι πιο απομακρυσμένος απ’τον James του πρώτου έτους. Έχει αγορά και το μέλλον του φαίνεται δύσκολο να παραμείνει ντυμένο στα madridista λευκά. Ο Αντόνιο Κόντε τον θέλει στην Τσέλσι, αλλά ο Cristiano Ronaldo φιλοδοξεί επίσης να συνεχίσει στο πλάι του James. Μάλιστα του αρέσει να τον βλέπει στην εντεκάδα. Κατανοούνται.

Το μέλλον του Isco φαίνεται επίσης περίπλοκο. Ο malagueño δεν ανανεώνει κι αν δεν το κάνει αυτό το καλοκαίρι θ’αλλάξει τον αέρα. Η σύμβασή του λήγει στις 30 Ιουνίου του 2018. Δεν αισθάνεται άνετα στην παρούσα κατάσταση. Δεν αισθάνεται σημαντικός και στο λευκό club το’χει περίπλοκο. Το ποδόσφαιρό του δεν θ’αλλάξει σ’αυτό το σημείο, όπως του έχουν ζητήσει κάποια φορά.

Isco και James ανήκουν στην αστική τάξη της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι σημαντικοί παίκτες, με μιντιακό βάρος και οι πιθανές απώλειές τους θ’άνοιγαν την πόρτα σε μεταγραφές τέτοιας ή μεγαλύτερης απήχησης μεταξύ των οπαδών κι ακόμη και μεταξύ του Τύπου. Ο σύλλογος δουλεύει ήδη σ’αυτό.


Ζώνη επίθεσης

Η επίθεση θα’χει επίσης τη θερμή στιγμή της μέσα στους επόμενους μήνες. Ο Morata πρέπει να προβεί σε απολογισμό στο τέλος της σεζόν, αλλά στην επιστροφή του έψαχνε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα σημαντικά ματς και η παρουσία του ή όχι, θα σημαδέψουν την απόφασή του. Ο Μπενζεμά θα πρέπει επίσης ν’αποφανθεί στο τέλος της σεζόν. Ο Ζιντάν εξακολουθεί να εμπιστεύεται το παιχνίδι του, αλλά οι οπαδοί έχουν ορισμένη καχυποψία προς τον Γάλλο. Προεδρικό θέμα.


Όσο για τις ενισχύσεις το όνομα που είναι σημαδεμένο με κόκκινο είναι του Paulo Dybala. Οι ηγέτες του λευκού club είναι ενήμεροι όλων των κινήσεων που κάνει η Γιουβέντους γύρω απ’τον Αργεντινό και την ανανέωσή του. Αν συμβεί αυτή, η επέκταση της σύμβασης, δεν θ’αλλάξει σε τίποτα αυτό που σκέφτεται ο σύλλογος για τον φορ. Είναι ο στόχος του, με τον Griezmann στην θαλάμη, για τον οποίο στην Ρεάλ Μαδρίτης ξέρουν ήδη ότι δεν αποκλείει τη πιθανότητα να φορέσει τα λευκά στο μέλλον.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.