News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Sporting de Portugal θωρακίζει τον Gelson Martins

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη


Ο Gelson Martins, ο επιδέξιος εξτρέμ για τον οποίο πάλευαν πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι συμπεριλαμβανομένων των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ανανέωσε με τη Sporting Club de Portugal.

Ο Αφρικανός θα συνεχίσει στην πειθαρχία της πορτογαλικής ομάδας έως το 2022, μετά την επέκταση της σύμβασης που ορίζει επίσης μια ρήτρα 80.000.000 €.

Δεν ήταν μια εύκολη διαπραγμάτευση. Ο παίκτης απ’το Πράσινο Ακρωτήρι, βλέποντας το ενδιαφέρον που προκάλεσε, απέρριψε την πρώτη προσφορά της ανανέωσης με την οποία θα’φτανε σ’ένα ετήσιο μισθό 450.000 € -πριν την ανανέωση έπαιρνε 120.000 €-, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα O?Jogo.


Στο Μπερναμπέου βλέπουν πως τους ξεφεύγει ένας απ’τους παίκτες που καλούνται να λάμψουν στο πανόραμα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ο Martins, ο οποίος έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, θα συνεχίσει να συνδέεται με το σύλλογο όπου εξελίχθηκε -ανήκει στους sportinguistas απ’το 2012-.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.