News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θιγμένοι απ’την ήττα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Τ’αποδυτήρια, πληγωμένα απ’την εικόνα που πρόσφεραν κατά την έναρξη στο Mestalla


Θυμός. Αυτή είναι η αίσθηση που επικρατεί στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα στο Mestalla. Κι αυτό το αίσθημα έχει να κάνει κυρίως με την καταστροφική στάση της ομάδας στη Βαλένθια. Σ’αυτά τα πρώτα 10 λεπτά, στα οποία, Ζιντάν Dixit, χάθηκε το παιχνίδι. Ο ίδιος ο Zizou υπαινίχθηκε τη δυσαρέσκειά του στην αίθουσα Τύπου. Στο Mestalla δεν υπήρξε κανένα σημάδι του αιώνιου χαμόγελου του Γάλλου.

Οι παίκτες της Μαδρίτης είναι οι πρώτοι που κάνουν αυτοκριτική για τα εν λόγω 10 μοιραία λεπτά. Για τα λάθη που οδήγησαν στα γκολ των Zaza και Orellana, και τα δύο απ’την αριστερή πλευρά της άμυνάς τους. Λάθη ατομικά, αλλά επίσης και συλλογικά, που είχαν το τίμημά τους σ’ένα ματς το οποίο οι λευκοί υπολόγιζαν για να επεκτείνουν το προβάδισμα απ’τους διώκτες τους στο πρωτάθλημα. Στα madridista αποδυτήρια είχαν σημειωμένο με κόκκινο το ματς του Mestalla, αλλά η ομάδα απέτυχε κι έμεινε τώρα μόνο μ’έναν μπαλαντέρ, του Vigo, για να προσπαθήσει ν’αυξήσει το μαξιλαράκι στη μάχη για τον τίτλο. Μια μάχη που ξέρουν ότι δεν θα’ναι εύκολη, όπως δεν ήταν μια Βαλένθια που στους λευκούς δεν φάνηκε καθόλου μια ομάδα που αγωνίζεται τώρα μόνο για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην ελίτ την επόμενη σεζόν.

Θιγμένοι, αλλά όχι βυθισμένοι. Χθες είχαν ρεπό για ν’αποσυνδεθούν και να χαλαρώσουν. Σήμερα, πίσω στη δουλειά με τους προβολείς να δείχνουν την Βιγιαρεάλ. Απ’τα δύο παιχνίδια αυτής της βδομάδας, της Κυριακής θεωρήθηκε, εκ των προτέρων και θεωρητικά, το πιο περίπλοκο. Το στραβοπάτημα της Βαλένθια του δίνει μια σημασία και δυσκολία, ακόμη μεγαλύτερη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.