News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ιστορία επαναλαμβάνεται

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Το να στέφεται Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δεν κάθεται καλά στη Μαδρίτη


Όταν η Μαδρίτη σήκωσε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Συλλόγων στην Ιαπωνία το Δεκέμβριο, οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο της Μαδρίτης γνώριζαν πολύ καλά ότι δεν θα μπορούσε να επαναληφθεί το ίδιο που συνέβη το 2015 με τον Αντσελότι. Μετά από ένα μεγάλο ξεκίνημα στη σεζόν με την κατάκτηση του Mundialito, η ομάδα κατέρρευσε και τελείωσε τη σεζόν χωρίς να πάρει τρόπαια.

Φαίνεται όμως ότι η ιστορία αρχίζει εξίσου άσχημα για την λευκή ομάδα. Αποκλεισμένη απ’το Copa del Rey στους 8 απ’τη Θέλτα, έχοντας αφήσει να φύγει μια μοναδική ευκαιρία για να ξεφύγει απ’τους διώκτες της στη Laliga κι έχοντας χάσει σε δύο μήνες περισσότερα παιχνίδια απ’ότι σ’όλο το περασμένο έτος.

Τα πρώτα 12 παιχνίδια του 2015, η Ρεάλ Μαδρίτης του Αντσελότι είχε 8 νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Φέτος, η ομάδα του Ζιντάν έχει 7 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ίδια κρίση.

Απομένουν ακόμα τρεις μήνες ανταγωνισμού στους οποίους μπορεί ν’αλλάξει η ιστορία της κατάρας του εμβλήματος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Το ρόστερ επιθυμεί να προσφέρει στους madridistas οπαδούς ένα νέο πρωτάθλημα, καθώς πάνε πέντε χρόνια απ’την τελευταία κατάκτηση. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα ιδιαίτερο για τη Μαδρίτη κι έχουν μεγάλο κίνητρο να’ναι η πρώτη ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο δεύτερη συνεχόμενη φορά στη νέα εποχή του παλιού Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.


Η ιστορία αρχίζει να επαναλαμβάνεται με τη διαφορά ότι υπάρχει ακόμα χρόνος για να διορθώσουν τα λάθη και να τελειώσουν τη σεζόν στην Cibeles.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.