News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Modric τρέχει ήδη στο Valdebebas

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Κροάτης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την ομάδα, ενώ James και Πέπε στοχεύουν στην Θέλτα

Ο Sergio Ramos δεν προπονήθηκε με την ομάδα και δούλεψε στο γυμναστήριο


Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να προετοιμάζει την επίσκεψή της στο Βίγκο την Κυριακή. Στην σημερινή πρωινή προπόνηση στο Valdebebas, ο Ζιντάν είχε και πάλι τους Pepe και James, που με θέα την εξέλιξή τους αυτή την εβδομάδα θα μπορούσαν να μπουν στην αποστολή για την Κυριακή. Αυτός που το’χει πιο περίπλοκο είναι ο Modric, ο οποίος συνεχίζει έξω απ’την ομάδα κι έχει εναλλάξει την δουλειά στο γήπεδο με το γυμναστήριο. Η ιδέα ήταν ότι ο Κροάτης θα μπορούσε να απολαύσει μερικά λεπτά, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη την απουσία του Kroos λόγω τιμωρίας, αλλά φαίνεται ότι ο τεχνικός δεν θέλει να ρισκάρει.

Carvajal και Marcelo, εν τω μεταξύ, συνεχίζουν επίσης με την δουλειά αποκατάστασής τους και είναι εκτός για την αναμέτρηση κατά της Θέλτα.

Αυτός που έμεινε σήμερα το πρωί στο γυμναστήριο ήταν ο Sergio Ramos, αλλά εκ των προτέρων, δεν θα’χει πρόβλημα να’ναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση.

Ο Ζιντάν χρησιμοποίησε και πάλι την cantera. Για άλλη μια μέρα προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα ο Μαροκινός Achraf, ο Enzo, συν τους Tejero και Quezada.


Ο προπονητής δούλεψε κυρίως στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.