News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Pepe, απόλυτη σιωπή

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Εξακολουθεί να μην ενημερώνει τη Μαδρίτη για το μέλλον του


Ο Pepe εξακολουθεί να μην ενημερώνει τη Ρεάλ Μαδρίτης εάν δέχεται ή όχι την προσφορά της ανανέωσης που του έκαναν οι ηγέτες του λευκού club τις τελευταίες εβδομάδες του 2016. Ο Πορτογάλος στόπερ δεν έχει ανακοινώσει ούτε και επίσημα οτιδήποτε για την προσφορά την οποία λέγεται ότι έχει απ’το κινεζικό ποδόσφαιρο. Απόλυτη σιωπή, αν κι όλα δείχνουν ότι η αποχώρησή του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης θα συμβεί στο τέλος της σεζόν, μετά τη λήξη της σύμβασης που δεσμεύει τα δύο μέρη.

Ακόμη, απ’το Μπερναμπέου περίμεναν τις τελευταίες μέρες της αγοράς που έκλεισε χθες το βράδυ, για το αν εμφανίζονταν η προσφορά του κινεζικού ποδοσφαίρου κι έδειχνε στην άμεση αναχώρησή του απ’τον σύλλογο. Κανείς δεν έχει καλέσει και η μόνη είδηση ​​που έχουν σε σχέση με τον Pepe είναι ότι χθες το απόγευμα επέστρεψε στην προπόνηση μετά από 45 ημέρες μακριά απ’την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς. Είναι αλήθεια ή όχι το ενδιαφέρον της αναδυόμενης κινεζικής αγοράς, ο αμυντικός επέστρεψε ακριβώς τη μέρα που έκλεινε η αγορά.


Η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε συμβόλαιο ενός χρόνου, μια πρόταση που απορρίφθηκε απ’τον Pepe, ο οποίος προτίθεται να υπογράψει μια νέα σχέση για δύο χρόνια, είτε στο λευκό club είτε σ’οποιοδήποτε άλλον προορισμό. Απ’το Bernabeu έφτασαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της προσφοράς σ’ένα δεύτερο επεκτάσιμο έτος, ανάλογα με τον αριθμό των αγώνων κι άλλους παράγοντες, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν να μιλήσουν με τον στόπερ περισσότερο από ένα μήνα.

Ο Pepe συνεχίζει με την ιδέα του να κλείσει την εποχή του στη Ρεάλ Μαδρίτης εάν δεν επεκταθεί η προσφορά. Η κινεζική προσφορά πρέπει να επισημοποιηθεί, αλλά αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο Πορτογάλος θα συνεχίσει στο λευκό club μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο στόπερ κάνει μια ασταθή σεζόν λόγω των τραυματισμών και του ζητήματος της σύμβασης. Ο Pepe τέλειωσε ως βασικός, παίζοντας στον τελικό του Champions League και του Euro, αλλά φέτος έχει παίξει συνεχόμενα μόλις πέντε παιχνίδια.


Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ήσυχοι με το θέμα του Pepe, καθώς υπολογίζουν τον Vallejo ως τον φυσικό αντικαταστάτη. Η σεζόν που κάνει ο διεθνής με την Κ 21 στη Γερμανία επιτρέπει την αισιοδοξία. Υπολογίζουν τον aragonés ανεξάρτητα απ’το τι θα συμβεί με τον Pepe.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.