News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προπόνηση αποκατάστασης και η σκέψη στην Espanyol

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Modric, Kroos και Casemiro έκαναν τζόκινγκ


Το ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης προπονήθηκε σήμερα, μόλις δώδεκα ώρες μετά τη νίκη του επί της Νάπολι (3-1) στο Champions League, για ν’αρχίσει να προετοιμάζει την υποδοχή της Εσπανιόλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η ομάδα του Ζιντάν επέστρεψε στην Ciudad Real Madrid για να ολοκληρώσει μια προπόνηση αποκατάστασης, δύο μέρες πριν απ’τον αγώνα ενάντια στην Εσπανιόλ, την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι βασικοί στη νίκη επί της Νάπολι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου, δούλεψαν στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων μαζί με τους Danilo και Coentrao, ενώ οι Kroos, Modric και Casemiro βγήκαν στο χόρτο κάνοντας τζόκινγκ.

Το υπόλοιπο της ομάδας δούλεψε εντατικά για την προετοιμασία του αγώνα εναντίον των Καταλανών. Enzo, Achraf και Tejero προπονήθηκαν υπό τις εντολές του Ζιντάν σε μια προπόνηση που έδωσε προτεραιότητα στις ασκήσεις με τη μπάλα.


Οι λευκοί έκαναν μια σειρά ασκήσεων κυκλοφορίας και κατοχή της μπάλας, συνδύασαν κι εκτέλεσαν στο στόχο, για να τελειώσουν παίζοντας ένα ματς σε ένα γήπεδο μειωμένων διαστάσεων.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.