News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πώς αντέδρασαν Isco και Morata στην παραμονή τους στον πάγκο στο Mestalla;

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Έκαναν ζέσταμα στο πλάι αλλά δεν έπαιξαν


Χθες στο Mestalla, ο Άλβαρο Μοράτα κι ο Isco Alarcón δεν έπαιξαν εξ αρχής εναντίον της Βαλένθια σ’έναν αγώνα στον οποίο οι αλλαγές τους (Μπενζεμά και James) δεν είχαν τη μέρα τους. Ο Γάλλος προπονητής δεν τους έδωσε επίσης τη δυνατότητα απ’τον πάγκο, παρά το ότι έκαναν ζέσταμα για το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού όπως κατέγραψαν οι κάμερες του Deportes Cuatro.


Μπέιλ, Lucas Vázquez και Nacho ήταν οι madridistas στους οποίους πόνταρε ο λευκός τεχνικός. Ένας απροσδόκητος τραυματισμός του Varane αναστάτωσε τα σχέδια του Ζιντάν για να ψάξει την ανατροπή και στο τέλος αναγκάστηκε να βάλει τον Nacho παρά έναν παίκτη μ’ένα περισσότερο επιθετικό προφίλ.


Μετά την αντικατάσταση του James απ’τον Μπέιλ (63'), τρεις παίκτες ετοιμάζονταν στο πλάι του Mestalla για δύο θέσεις (Lucas, Isco και Morata). Ωστόσο, ο τραυματισμός του Γάλλου στο 73ο λεπτό προκάλεσε την είσοδο του Nacho. Λεπτά μετά ο Ζιντάν θα έβαζε τον Lucas Vázquez, ο οποίος θα αντικαθιστούσε τον Modric, για να τερματίσει το δίλημμα.


Αφού ξόδεψε όλες τις αλλαγές, ένας βοηθός του Ζιντάν ανέλαβε να εξηγήσει στον Isco τι ακριβώς συνέβη. Ο malagueño, με έκδηλη οργή, έδωσε μια δειλή κλωτσιά σ’ένα μπουκάλι πριν καθίσει και πάλι στον πάγκο, όπου μίλησε για αρκετά λεπτά με τον James και τον Morata.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.