News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane ανοίγει την πόρτα στον Pepe

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Ο τραυματισμός του Γάλλου του επιστρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στη Μαδρίτη

Ο Ζιντάν πιστεύει ότι ο Πορτογάλος θα’ναι σημαντικός μέχρι το τέλος της σεζόν


Ο Πέπε ήταν εκτός της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου. Μια κλήση που έλαβε απ’την Κίνα από έναν παλιό γνωστό, του άνοιξε τις πόρτες τις εξόδου απ’το λευκό σύλλογο. Ήταν πεπεισμένος ότι αυτή η επικοινωνία θα’ταν οριστική για το περισσότερο ή λιγότερο άμεσο μέλλον.

Ο τραυματισμός που υπέστη και που τον άφησε έξω απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, είχε επίσης το μερίδιό του έτσι ώστε να διαλογιστεί ο Pepe και ν’αποφασίσει να κάνει μια αλλαγή στη ζωή του. Κάποιοι το έδειχναν ακόμη και πολύ δύσκολο να παίξει ξανά.


Λοιπόν, οι βδομάδες πέρασαν, ο Pepe έχει αναρρώσει στο εκατό τοις εκατό κι ο Πορτογάλος δείχνει και πάλι στο γήπεδο ότι είναι σε θέση να συνεχίσει ν’αποδίδει σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν όχι μόνο τον υπολογίζει, αλλά βλέπει και τον στόπερ ικανό να παλέψει επί ίσοις όροις για τη θέση του βασικού με τους Varane και Nacho μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Pepe θα’ναι αυτή την Κυριακή εναντίον της Βιγιαρεάλ στο Κεράμικα. Ο Πορτογάλος θα πάρει τη θέση του Varane στην εντεκάδα της Μαδρίτης. Οι ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης φοβούνται το χειρότερο για τον Varane, δηλαδή, μια πιθανή θλάση. Αυτό που αρχικά φαινόταν μια καταπόνηση έχει περιπλεχτεί την τελευταία ώρα. Αν επιβεβαιωθεί η θλάση, ο ελάχιστος χρόνος απουσίας θα’ταν περίπου δύο εβδομάδες.

Απ’την ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu εξακολουθούν να μην κλείνουν την πόρτα στην ανανέωση του πρώην της Πόρτο. Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να τον έχουν στο ρόστερ την επόμενη σεζόν. Πιστεύουν ότι μπορεί να προσφέρει και να καταλήξει να εκπαιδεύσει τον Vallejo μαζί με τον Sergio Ramos. Ο Florentino Pérez εμπιστεύονταν ανέκαθεν τον Pepe και σκέφτεται ότι μπορεί ακόμα να γυρίσει μια κατάσταση, η οποία, εάν δεν αλλάξει, δεν θα επιλυθεί μέχρι το τέλος της σεζόν.


Η πρόταση που ήρθε στον Pepe απ’την Κίνα έδειχνε δύο σεζόν (αυτές που ζήτησε αρχικά απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης) και 15.000.000 €, ποσό που βρίσκεται εκτός της αγοράς στην Ευρώπη και που ωστόσο έχει γίνει το κίνητρο για παίκτες που αποτελούν μέρος της ελίτ να κάνουν το άλμα προς την Κίνα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.