News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane πέτυχε σχεδόν το πλήρες... σε δύο παιχνίδια!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Γάλλος δεν χρησιμοποίησε μόνο 5 απ’τους 24 παίκτες του με Νάπολι κι Εσπανιόλ

Ο Ζιντάν καθάρισε την πρώτη βδομάδα του Champions League στο έτος με δύο άνετες νίκες και μια διαχείριση του ρόστερ που προκαλεί, λιγότερο ή περισσότερο, όλοι οι παίκτες να πήγαν για ύπνο χθες το βράδυ μ’ένα χαμόγελο. Δύο ζωτικής σημασίας νίκες, στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, με τη χρήση 19 παικτών. Έπαιξαν όλοι εκτός των Ruben Yanez (τρίτος τερματοφύλακας), Mariano, Coentrao, Danilo κι Asensio. Κι αυτός ο τελευταίος, επειδή ο Nacho ζήτησε αλλαγή την τελευταία στιγμή και έπρεπε να βάλει τον Μαρσέλο, που αν είχε μπει ο mallorquín οι παίκτες που θα’χαν χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις μέρες θα’ταν 20.

«Χρειαζόμαστε τη φρεσκάδα όλων των παικτών για την επίτευξη των στόχων», είπε ο Ζιντάν την παραμονή αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έφτανε τα rotations στα άκρα. Έτσι ήταν. Σε σχέση με την εντεκάδα που έβαλε ενάντια στη Νάπολη, ούτε λίγο ούτε πολύ, επτά αλλαγές. Επαναλήφθηκαν μόνο οι Cristiano, Carvajal, Varane και Kroos. Άλλαξε μέχρι και τον τερματοφύλακα, αφήνοντας τον Keylor Navas στο σπίτι και βάζοντας τον Kiko Casilla.

Ο Ζιντάν απολαμβάνει τώρα που αρχίζει το αποφασιστικό ένα πληθωρικό ρόστερ στην σωματική πτυχή. Στην πρωινή προπόνηση θα’χει όλους τους παίκτες του για πρώτη φορά μέχρι στιγμής φέτος, μια πολυτέλεια που θα του επιτρέψει ν’αντιμετωπίσει κάθε αγώνα της βδομάδας με δύο διαφορετικές ομάδες και μ’όλες τις εγγυήσεις.

24 βασικοί

Αποφασίζοντας να ξεκουράσει τον Ramos, βασικός εναντίον της Νάπολι, παίζει ο Pepe. Αποφασίζοντας να προφυλάξει τον Modric, μπαίνει ο Isco. Έχοντας την υποχρέωση να ξεκουράσει τον Casemiro, μπαίνει ο Kovacic. Αν εναντίον της Νάπολι παίζει ο James, εναντίον της Εσπανιόλ το κάνει ο Lucas. Κι αν ο Benzema παίζει την Τετάρτη, ο Morata ανταποκρίνεται το Σάββατο. Πλήρη ευτυχία σε μια Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία τα πάντα φαίνεται να λειτουργούν σαν ρολόι.

Για την επόμενη εβδομάδα, ο Ζιντάν έχει το ίδιο σχέδιο στο μυαλό. Εναντίον της Βαλένθια μια ομάδα κι εναντίον Βιγιαρεάλ μια άλλη. Στο Mestalla είναι πιθανό να επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα οι Keylor, Ράμος, Modric και Μπενζεμά, οι οποίοι χθες δεν βρέθηκαν ούτε στην αποστολή. Επίσης, ο Gareth Bale θα’χει περισσότερα λεπτά, ο οποίος δεν είναι ακόμα για βασικός αλλά στον οποίο ο Ζιντάν θα δίνει περισσότερα λεπτά κάθε βδομάδα.

Σ’αυτό το μαραθώνιο των αγώνων μόνο οι Cristiano και Kroos φαίνεται να’χουν μια σταθερή θέση. Αυτοί οι δύο παίκτες, μαζί με τους Carvajal και Varane είναι οι μόνοι που έχουν παίξει τα 180 λεπτά αυτής της εβδομάδας. Ο Πορτογάλος παραμένει ανέγγιχτος κι ο Γερμανός είναι φρέσκος μετά τις 19 μέρες που δεν έπαιζε λόγω της αναβολής του ματς του Balaídos και της τιμωρίας εναντίον της Οσασούνα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.