News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο νέος Cristiano: βελτιώνεται στα πάντα χωρίς να σουτάρει στο στόχο

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Του Rubén Jiménez

Στα τελευταία δύο παιχνίδια υπερβαίνει τα στατιστικά του... χωρίς να βλέπει τέρμα


Τα δύο τελευταία παιχνίδια εναντίον των Νάπολι και Espanyol έχουν χρησιμεύσει για να δούμε έναν νέο Cristiano, εξελιγμένο, που ντριμπλάρει περισσότερο και καλύτερα, βρίσκει τους συμπαίκτες του, αγγίζει τη μπάλα περισσότερο, συμμετέχει στο παιχνίδι ... και δεν σουτάρει στο στόχο. Αν τα συναισθήματα για την αλλαγή στο παιχνίδι του Πορτογάλου ήταν εμφανή, οι αριθμοί δεν αφήνουν καμία αμφιβολία.

Τα στατιστικά του Κριστιάνο σ’αυτά τα δύο παιχνίδια, σε σύγκριση μ’αυτά που έχει όλες τις σεζόν, αναδεικνύουν έναν παίκτη που προσφέρει περισσότερη συνεργασία και λιγότερες ατομικότητες. Έχει περάσει απ’τις 2,3 προσπάθειες ντρίμπλας ανά παιχνίδι στις 6. Απ’τις 0,7 ολοκληρωμένες ντρίμπλες στις 3. Μια δική του ενέργεια σέρβιρε στο πιάτο το 2-1 του Kroos αφήνοντας τον Koulibaly στο έδαφος. Κι άφησε ένα απ’τα highlights της la Liga με την elástica στον David López, συμπεριλαμβανομένης ποδιάς.

Παρατηρείται περισσότερο λεπτός, πιο γρήγορος, πιο ορεξάτος να συνεργαστεί στο παιχνίδι και πιο συνεργάσιμος με τους συμπαίκτες του. Έχει ανακτήσει ακόμη κι αυτή την σπίθα στο σπριντ που έμοιαζε να’χει χάσει. Εμφανίζεται περισσότερο κι όχι μόνο γύρω απ’το τέρμα. Έχει επεκτείνει την παρουσία του από 48 επαφές ανά παιχνίδι σε 53.5.

Κι όλα αυτά μ’ένα περίεργο στατιστικό. Σ’αυτές τις δύο αναμετρήσεις στις οποίες έχει φανεί το «νέο» του πρόσωπο, ο Cristiano δεν έχει ολοκληρώσει ούτε ένα σουτ στον στόχο. Κάτι αδιανόητο για κάποιον που καταβροχθίζει μπάλες στην περιοχή, τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ένας παίκτης που αλλάζει τον τρόπο ύπαρξής του και παιχνιδιού για την υπηρεσία της ομάδας... αν και η προτεραιότητά του παραμένει το γκολ. Ένα γκολ που θα μπορούσε να’ρθει σ’ένα πέναλτι πάνω στον ίδιο τον Κριστιάνο που ο Jaime Latre υπέδειξε στις καθυστερήσεις, αλλά που τελικά δεν έδωσε για ένα ανύπαρκτο οφσάιντ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.