News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η «μαύρη» εβδομάδα του Cristiano

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Του José Luis Hurtado

Το Bernabeu ανταμείβει περισσότερο ένα μπανταρισμένο ζυγωματικό παρά μια ποδιά. Είναι στις φωτογραφίες, στις αφίσες των παλαιών συμβόλων. Έχουν αποδοκιμάσει τον Velázquez, τον Juanito, τον Guti, ανθρώπους που έψαχναν έναν Πικάσο σ’ένα κάδο απορριμμάτων, αλλά έχουν βραβεύσει πάντα τον ιδρώτα. Είναι μια παράδοση όπως το λευκό παντελόνι στο Wimbledon. Ο Kovacic ξεκίνησε τη σεζόν με κρεμασμένη την ταμπέλα πωλείται. Σε κάθε παιχνίδι φαίνεται ότι θ’αφήσει ένα κόκαλο στο γρασίδι. Έπαιξε μια ώρα κι έφυγε με το πρόσωπο εξουδετερωμένο μετά από μια κεφαλιά με τον Diop. Ήταν η αφίσα των τριών βαθμών.

Χωρίς τον Modric το ματς διέτρεχε τον κίνδυνο να μην πραγματοποιηθεί. Θα’ταν πλέον τρία παιχνίδια λιγότερα για τη Μαδρίτη. Ωστόσο, ο διαιτητής δεν θεώρησε κατάλληλη την αναβολή. Στον Ζιντάν δεν έμεινε άλλη επιλογή απ’το να κάνει μια εντεκάδα. Την ολοκλήρωσε με αναπληρωματικούς που θα’ταν πρωτοσέλιδο στη μισή Ευρώπη. Η Εσπανιόλ μπήκε στο γήπεδο με στόχο να μην διασυρθεί. Αποστολή εξετελέσθη. Έτσι θλιβερά.

Ο Cristiano είναι σε πλήρη «μαύρη» εβδομάδα κι όχι επειδή συμμετείχε σ’ένα συνέδριο ντετέκτιβ. Έχει ερευνήσει έναν νέο τρόπο: να παίζει καλά χωρίς να βάζει ένα γκολ. Του συνέβη ενάντια στη Νάπολι και το επανέλαβε κατά της Εσπανιόλ. Σε πλήρη «κρίση» του συνέβη να κάνει μια elástica, που είναι ο τρόπος με τον οποίο βαφτίστηκε αυτή η ντρίμπλα στην οποία ο αστράγαλος πάει πρώτα νότια και στη συνέχεια προς τη Madeira. Ο Undiano σχεδόν το χάλασε στο τέλος. Επρόκειτο να δώσει ένα πέναλτι και το μετάνιωσε. Ο Cristiano ολοκλήρωσε τη ζωγραφική του. Ένα καλό παιχνίδι χωρίς γκολ.


Ο Morata είναι ένας προνομιούχος αν συγκριθεί με τον Alcacer. Αυτός θέλει περισσότερα, θέλει να’ναι ο εκπρόσωπος της madridista επίθεσης. Η κεφάλια του αφαίρεσε το πρόσωπο του αναπληρωματικού των τελευταίων εβδομάδων. Καταλαβαίνεις έναν τραπεζίτη απ’το μαραμένο πρόσωπο με το οποίο περπατά. Σε μια συνέντευξη σ’ένα ιταλικό μέσο, ​​είπε ότι ήθελε να παίζει περισσότερο. Στήθηκε απειλή σκανδάλου. Το αξιοθρήνητο είναι να’χε πει ότι θέλει να παίζει λιγότερο. Τότε ναι θα άξιζε μια ποινή.


Την ευτυχία την ολοκλήρωσε ο Bale. Τον έχει περιμένει για τρεις μήνες. Σε μια κόντρα έτρεξε όπως στο Grand National. Αυτό το γκολ το βάζει δεκαπέντε χρόνια. Η Εσπανιόλ επέλεξε τη διαταγή στη μπάλα. Ξέχασε ν’αναμείξει. Σ’αυτό κέρδισε και πάλι ο Ζιντάν. Το κοκτέιλ του βγήκε καλά. Και χωρίς Modric.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.