News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Με όλα για τη Νάπολι

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ζιντάν θα ποντάρει στο κάλο μπλοκ του

Ανακτά το 4-3-3 για το Champions League

Επιστρέφει το κέντρο της σιγουριάς του: Casemiro, Kroos και Modric


Ο Ζιντάν το’χει ξεκάθαρο. Ενάντια στη Νάπολι, με το καλό γνωστό. Δεν θα υπάρξει ούτε άμυνα των τριών, ούτε επαναστάσεις στην επίθεση, ούτε μεγάλες εκπλήξεις στην εντεκάδα. Στην επιστροφή του Champions League, σε μια μεγάλη νύχτα, ο Zizou θα ποντάρει στο μπλοκ που του έχει δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα, από τότε που είναι προπονητής της λευκής ομάδας.

Επιστρέφει το 4-3-3, με τους δύο βασικούς μπακ της ομάδας στην εντεκάδα, Marcelo και Carvajal, επιτέλους μαζί μετά από περισσότερο από ένα μήνα χωριστά λόγω τραυματισμών. Με τους Varane και Ράμος στο κέντρο της άμυνας. Με τον πυρήνα που εδώ και πάνω από ένα χρόνο δίνει ισορροπία στην ομάδα κι έχει κερδίσει τρεις τίτλους: Casemiro, Modric και Kroos, οι οποίοι δεν παίζουν μαζί απ’τις 21 Ιανουαρίου, όταν κέρδισε τη Μάλαγα στο Μπερναμπέου (2-0).

Μπροστά, ο Ζιντάν το’χει επίσης λίγο πολύ ξεκάθαρο. Κριστιάνο Ρονάλντο, φυσικά, Μπενζεμά, για τον οποίο δεν χάνει την πίστη, και Lucas Vázquez ή Isco. Μόνο η απουσία του Μπέιλ στερεί απ’τον Zizou την καλή του ομάδα, με το BBC στην επίθεση, το οποίο μετρά πλέον περισσότερες από 100 μέρες χωρίς να συνυπάρχει σ’έναν αγώνα. Διότι για τα υπόλοιπα, η Μαδρίτη θα παρουσιάσει στη Νάπολι την καλή της εντεκάδα, αυτή που μοιάζει περισσότερο με του τελικού του San Siro, με τον Varane αντί του Pepe, υποβιβασμένου τώρα στο να’ναι ο τελευταίος στόπερ του ρόστερ, όπως έγινε σαφές το περασμένο Σάββατο στο El Sadar.


Η μόνη αμφιβολία του Zizou στην ενδεκάδα είναι, επομένως, η συνοδεία του Lucas Vázquez ή του Isco. Ο πρώτος προσφέρει χιλιόμετρα, ταχύτητα και γκολ. Ο δεύτερος, έλεγχο της μπάλας, αυτοσχεδιασμό και περισσότερη παρουσία των επιθετικών στο παιχνίδι.

Ο Γάλλος θα μαδήσει τη μαργαρίτα στις επόμενες δύο προπονήσεις. Αν καθοδηγηθεί απ’τις αισθήσεις των πρόσφατων παιχνιδιών, το στοίχημα θα’ναι για τον Isco, σε μια μεγάλη φόρμα, όπως απέδειξε το περασμένο Σάββατο στην Παμπλόνα.


Αν πάει στα σίγουρα, ο Lucas Vázquez, ο οποίος ανταποκρίνεται πάντα, ο οποίος έκλεισε τον αγώνα του El Sadar μ’ένα τεράστιο γκολ, κι ο οποίος ήταν το στοίχημα κατά τη διάρκεια των δύο αναμετρήσεων του Mundial Συλλόγων, στα μέσα Δεκεμβρίου, τελευταία φορά που μπόρεσε να’χει ο Ζιντάν σχεδόν πλήρες ρόστερ. Ο canterano έχει υπέρ του επίσης την ταχύτητά του, κλειδί ενάντια στις σφαίρες που έχει η Νάπολι σ’όλο το γήπεδο: Callejón, Mertens, Hamsik...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.