News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη τρίβει τα χέρια της με τον Marcos Llorente

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο μέσος, που έκλεισε πρόσφατα τα 22, εξακολουθεί να εκπλήσσει στο Μπερναμπέου


Ο Marcos Llorente εξακολουθεί να ζει ένδοξα απογεύματα και βραδιές με την Αλαβές στην πρώτη του σεζόν σε μια ομάδα της ελίτ. Αν και φαίνεται ψέμα το να’ναι ένας νεοσύλλεκτος, παρακολουθώντας την απόδοση και την προσωπικότητά του ως φάρος μιας νεοφώτιστης στην οποία έχει δώσει φως φέρνοντάς την σ’έναν ολόκληρο τελικό του Copa del Rey.

Ο Marcos ήταν και πάλι σημείο αναφοράς της ομάδας του Pellegrino κατά της Θέλτα, όπως και σ’όλη την σεζόν. Στον επαναληπτικό των ημιτελικών ήταν και πάλι ο παίκτης που ανέκτησε περισσότερες μπάλες, 14. Δεν είναι τυχαίο, πρόκειται για τον καλύτερο του πρωταθλήματος σ’αυτόν τον τομέα. Η ψυχραιμία με και χωρίς τη μπάλα δεν είναι πλέον είδηση, όσο κι αν η Αλαβές έπαιζε ένα εισιτήριο στον τελικό. Επειδή το’χει κάνει ήδη στο Camp Nou, στο γήπεδο Cerámica, συμπεριλαμβανομένων νικών, ή στο San Mames (ισοπαλία), όπως κι εναντίον της Ατλέτικο στο Mendizorroza.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης του έχουν ήδη κρατήσει σταθερή θέση για την επόμενη σεζόν, αν και κάτι θα’χει να πει ο μικρότερος των Llorente, ο οποίος έχει ήδη την προτίμηση να παίζει κάθε Σαββατοκύριακο και σίγουρα δεν θα δει με καλό μάτι το να’ναι κρέας του πάγκου, όσο κι αν είναι του Bernabeu, τόσο συνδεόμενο με την οικογένειά του και τη ίδια του την καριέρα.


Η εμπιστοσύνη στον Marcos μέσα στο madridista σύλλογο είναι ολική. Μάλιστα, τρίβουν τα χέρια τους μ’αυτόν. Κυρίως για το ποδόσφαιρό του, το οποίο εκπλήσσει γνωστούς και ξένους δεδομένης της μικρής ηλικίας κι εμπειρίας στην Primera, αλλά επίσης και λόγω της καταγωγής του (εγγονός του Grosso, ανιψιός-εγγονός του Gento, ανιψιός του Julio Llorente, ο οποίος είναι επίσης κι ο εκπρόσωπός του, και γιος του Paco).

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.