News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη απαντά: "Μας δούλεψαν"

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Η αγανάκτηση στο σύλλογο για την αναβολή του ματς είναι τεράστια

Μιλούν για "ανικανότητα" και "βρώμικο κόλπο"


Ο πονοκέφαλος της αναβολής του ματς που έπρεπε να γίνει χθες στο Balaídos δεν ήταν εύκολο να αφομοιωθεί στη Μαδρίτη. Στο Valdebebas, όπου προπονήθηκαν οι παίκτες του ZZ νωρίς μετά την ακύρωση του ταξιδιού, δεν ήξεραν πώς να πάρουν το θέμα. Πάμε, δεν ήξεραν αν έπρεπε να γελάσουν ή να κλάψουν.

Το θέμα είναι ότι έκαναν και τα δύο. Αστειεύτηκαν με το οικογενειακό διπλό που έπαιξαν: «Παρά τις καιρικές συνθήκες έγινε ομαλά», ειρωνεύονταν. Επίσης και με την έκθεση που τους έστειλε η Θέλτα για την κατάσταση του κατεστραμμένου σκέπαστρου, την οποία υπέγραφαν, ο δήμαρχος του Vigo, Abel Caballero, κι ο Γενικός Γραμματέας της Ολομέλειας, με όνομα José και πρώτο επίθετο... Riesgo (κίνδυνος). "Η τελευταία σταγόνα", έλεγαν.

Αλλά υπήρξε περισσότερος χρόνος για παράπονα. Σε συλλογικό επίπεδο η αγανάκτηση με την απόφαση της αναβολής είναι ολική. Ακόμη περισσότερο λόγω του πώς συνέβη. «Η αίσθηση ήταν της ανικανότητας, του να μην μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί δεν ήθελαν να κάνουν τίποτα», έδειχναν απ’το λευκό σύνολο. Και πάνε πιο πέρα. Διότι μιλούν για βρώμικο κόλπο. «Μας δούλεψαν», διαμαρτύρονται.

Η Μαδρίτη αντιλαμβάνεται ότι βγαίνει πολύ ζημιωμένη μ’αυτήν την απόφαση και δεν καταλαβαίνει πώς έχει έρθει η αναβολή του ματς χωρίς να τεθούν όλες οι πλευρές με το μέρος της γνωρίζοντας το πόσο πολύπλοκο γίνεται το πανόραμα σε επίπεδο ημερομηνιών. Και σ’αυτό το σάκο βάζουν την LFP, την RFEF και την Θέλτα, την οποία κατηγορούν ότι κατέφυγε στην απόφαση που ελήφθη απ’τον δήμαρχο του Vigo, Abel Caballero, να κλείσει το Balaídos.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τη Μαδρίτη είναι το πώς θα χωρέσει η ομάδα αυτή την περίσταση. Το Σάββατο στις 19.00 θα μετρά τρία παιχνίδια λιγότερα απ’τη Barcelona. Μια πίεση που μπορεί να’χει το τίμημά της, επειδή θεωρούν ότι δεν είναι το ίδιο με το να’χουν το μαξιλαράκι των βαθμών που σημαίνει ότι οι παίκτες του Ζιντάν μπορούν να παίζουν χωρίς να’χουν το αίσθημα της εγγύτητας των azulgrana.

Αυτή η προστιθέμενη πίεση δεν αρέσει καθόλου και πιστεύουν ότι μπορούσε να αποφευχθεί. Κι αυτό που θέλουν να ξεκαθαρίσουν είναι ότι η Μαδρίτη δεν μπαίνει σε αξιολόγηση του θέματος της ασφάλειας, αλλά στην ακινησία κατά την αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων για να γίνει το παιχνίδι. Όλα αυτά στο περιθώριο άλλων προβλημάτων, όπως το να χωρέσει το παιχνίδι στο πρόγραμμα ή το να’ναι η ομάδα χωρίς να παίζει για κάποιο διάστημα.


Εν τω μεταξύ, ο Ζιντάν προσπαθεί να απομακρύνει τους παίκτες του απ’όλη αυτή τη σκόνη, την οποία αφήνει στα χέρια του συλλόγου. Ακόμα, ψάχνει τη θετική πλευρά, που δεν είναι άλλη απ’το να κάνει τους παίκτες του να δουν ότι η τωρινή απόσταση στην βαθμολογία είναι η πραγματική, να ξεχάσουν τα λιγότερα παιχνίδια. Να μετατρέψει την αρνητική πίεση σε θετική.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.