News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Η Barca είναι ένας νεκρός βασιλιάς, τώρα κυβερνά την Ευρώπη η Μαδρίτη»

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ο Sacchi πιστεύει ότι η χρυσή δεκαετία της azulgrana ομάδας έχει φτάσει στο τέλος της κι έχει δύο φαβορί για να κατακτήσουν το Champions League.


Ο Arrigo Sacchi εξέτασε χθες σε μια συνέντευξη με τη La Gazzetta dello Sport την κατάσταση στο διεθνές ποδόσφαιρο. Στην συζήτηση με την καθημερινή εφημερίδα του Μιλάνου, ο Ιταλός προπονητής θεωρεί ότι η κυριαρχία της Barcelona έχει φτάσει στο τέλος της και βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους ως φαβορί για να κατακτήσουν το Champions League αυτή τη σεζόν.

Αλλαγή του κύκλου: "Έχει πεθάνει ένας βασιλιάς, η Barcelona. Υπάρχει ένας άλλος κυβερνήτης που θα επιβάλει την κυβέρνησή του: η Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως υπάρχει χώρος και για τους άλλους να καταλάβουν το θρόνο. Βλέπω πολύ καλά τη Γιουβέντους. Εξελίσσεται, και μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο σοβαρή υποψήφια για τον τίτλο".

Το τέλος μιας δεκαετίας. "Η Barcelona έπαψε πριν καιρό να’ναι αυτή που ήταν. Δεν είναι πλέον εκείνη η επιθετική, τακτοποιημένη και φιλόδοξη ομάδα που θαυμάσαμε. Έχουν κυριαρχήσει για δέκα χρόνια επιβάλλοντας ένα υπέροχο παιχνίδι: έχουν δώσει μαθήματα ποδοσφαίρου σ’όλον τον κόσμο. Αυτό τέλειωσε".

Messi: "Ακόμα κι ο Μέσι δεν είναι πλέον σε θέση να ξεπεράσει τον αντίπαλο, γιατί η μηχανή είναι που δεν λειτουργεί. Πάντα έλεγα ότι, για να φτάσεις στην επιτυχία, κατά σειρά σπουδαιότητας είναι ο σύλλογος, το παιχνίδι και οι παίκτες. Χωρίς παιχνίδι, οι παίκτες δεν πάνε πουθενά".

Κλειδιά της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Νάπολι: "Η Ρεάλ Μαδρίτης εφάρμοσε μια άγρια πίεση και δεν άφησε τη Νάπολι να δείξει τι έχει. Η τεχνική ποιότητα των Ισπανών είναι ανώτερη κι όταν βλέπεις να τρέχουν και να παλεύουν παίκτες όπως οι Modric και Kroos, σημαίνει ότι πίσω υπάρχει μια ομαδική δουλειά. Για να’χει η Νάπολι πιθανότητες στον επαναληπτικό, θα πρέπει να κινηθεί πολύ στην επίθεση".

Ατλέτικο: "Είναι μια ομάδα συμπαγής, τακτοποιημένη, βέλτιστη στην άμυνα και λιγότερο λαμπερή με τη μπάλα στα πόδια".

Η Γιουβέντους, φαβορί για το Champions League: «Είναι ένας ισχυρός σύλλογος με ξεκάθαρες ιδέες. Έχει έναν έξυπνο και ικανό προπονητή. Αυτή η Juve έχει τα πάντα για να φτάσει στον τελικό».

Higuaín. "Τον παρακολουθώ εδώ και δέκα χρόνια και μπορώ να πω ότι τον γνωρίζω καλά. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, αλλά δεν υπήρξε ποτέ ένας ηγέτης, ένας άνθρωπος της ομάδας. Στην Γιουβέντους, χάρη στην δουλειά του Allegri έχει μετατραπεί σ’έναν άνθρωπο της ομάδας και μια αναφορά για τους συμπαίκτες του".


Μάντσεστερ Σίτι: "Η ομάδα είναι πολύ νέα και σ’αυτές τις περιπτώσεις είναι εύκολο να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ο Γκουαρντιόλα σπέρνει, αλλά η Juve είναι ανώτερη τεχνικά και λόγω εμπειρίας".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.