News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Βιταμίνη Bale εναντίον της Espanyol

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Των Jesús Sánchez και M. Carmen Torres

Οι λευκοί θα κάνουν rotation, και θα καλωσορίσουν μ’ανοιχτές αγκάλες τον Ουαλό


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πιο ευνοϊκού αντιπάλου της Laliga για τη Μαδρίτη, της Εσπανιόλ (21 χρόνια χωρίς νίκη στο Μπερναμπέου), επανεμφανίζεται ο καλύτερος παίκτης του BBC αυτή τη σεζόν, ο Gareth Bale. Δεν υπήρχε διάβαση μέσα απ’την έρημο χωρίς τον Ουαλό διεθνή, αλλά η εμφάνισή του στην αποστολή, για πρώτη φορά τις τελευταίες 88 ημέρες ακούγεται σαν μεταγραφή χειμώνα, μια εξαιρετική ενσωμάτωση. Ήταν κάτι που πανηγύρισε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος θα του δώσει λεπτά, ίσως μέχρι μισή ώρα.

Ο Γάλλος προπονητής κάνει και πάλι rotations (τώρα που έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός απ’τον Ramos, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το χτύπημα στην οσφυϊκή χώρα, και τον Coentrao, ο οποίος είναι πλέον ένας φάκελος X). Μιας και συχνά λειτουργεί ως πυροσβέστης, ο Zizou άνοιξε τη μάνικα ενώπιον της μυρωδιάς καμένου που αναδίδει ο Άλβαρο Μοράτα. Ο διεθνής επιθετικός θα ξεκινήσει στη μέρα των rotations, διότι δεν θα’ναι ούτε οι Keylor, Modric και Μπενζεμά, που ξεκουράζονται.

Η Εσπανιόλ φτάνει στη Μαδρίτη με την πρόκληση του να σπάσει ένα σερί που επεκτείνεται πλέον σχεδόν 21 χρόνια: οι blanquiazules δεν κερδίζουν στον λευκό οίκο απ’τον Απρίλιο του 1996. Ωστόσο, η καταλανική ομάδα έχει ανανεωθεί και το νέο πρότζεκτ, με επικεφαλής τον Chen Yansheng και υπό την καθοδήγηση του Quique Sánchez Flores, δεν θέλει ούτε καν ν’ακούει για αδύνατα. Όλοι αποδέχονται ότι η πρόκληση είναι δύσκολη, αλλά αν ο στόχος είναι η Ευρώπη, ο δρόμος περνάει από βαθμούς στη Μαδρίτη.

Η Εσπανιόλ δεν παρουσιάζεται σε μια εποχή συγχύσεων των λευκών. Η Μαδρίτη στρέφεται στην Laliga ελλείψει της επίλυσης, εντός τριών εβδομάδων, της πρόκρισής της επί της Νάπολι. Ο παλμός του καλού αγώνα της Τετάρτης θα’ναι ένας σύμμαχος για τον πρωτοπόρο που επικεντρώνεται στις επόμενες τρεις αγωνιστικές, οι δύο που έχει το πρόγραμμα, αυτή του σημερινού απογεύματος στο Μπερναμπέου (17.15) κι αυτή της επόμενης βδομάδας στην Βιγιαρεάλ. Στο ενδιάμεσο, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει να εξοφλεί το χρέος του με τη Μαδρίτη στο Mestalla. Είναι τρεις ημερομηνίες κλειδιά, θεωρούν στο Bernabeu, για την επίλυση του πρωταθλήματος. Σε μία απ’αυτές, η Barca επισκέπτεται το Καλντερόν.

Η Μαδρίτη θ’αλλάξει την όψη. Ο Casilla παίζει επίσης στην Laliga. Ο Keylor ξεκουράζεται. Μόνο αυτό. Θα υπάρξουν καινοτομίες σ’όλες τις γραμμές. Στην άμυνα λόγω της απουσίας του Ramos (θα μπει ο Pepe). Ίσως ο Μαρσέλο, ενώπιον της προοπτικής του να παίξει τρία παιχνίδια σε οκτώ ημέρες, να το δει απ’τον πάγκο. Ο Kovacic σκιαγραφείται ως αντικαταστάτης του Modric, αν και οι επιλογές είναι ποικίλες. Ο Morata θα’ναι ο πολιορκητικός κριός μαζί με τον Κριστιάνο. Ο Lucas Vázquez μπορεί να’χει τη θέση του, αν κι ο James άρεσε την περασμένη Τετάρτη στην επιθετική τρίαινα.

Η Εσπανιόλ, εν τω μεταξύ, έρχεται με αφαιρέσεις στην τυπική της ομάδα. Ο Quique Sánchez Flores, ο οποίος ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε το 95-96 απ’τους παπαγάλους, θα πρέπει να ανασυνθέσει ένα μπλοκ λόγω των απουσιών. Δεν μπορεί να’χει βασικούς άνδρες. Στις παρατεταμένες απουσίες των Baptistão και Victor Sánchez προστίθεται αυτήν την εβδομάδα αυτή του Navarro.

Όπως και να’χει, ο προπονητής θα ανακτήσει εν τέλει τον Piatti. Το μεγάλο ερώτημα βρίσκεται στο δεξί μπακ, κι όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί στον Diego Reyes. Η θέση του Μεξικανού στο κέντρο της άμυνας θα καλυφθεί απ’τον Duarte. Ο Quique διαλογίζεται, επίσης, να τροποποιήσει το σχήμα και ν’ανακτήσει το 4-2-3-1 με το οποίο πήρε τρεις νίκες ενάντια των Γρανάδα, Σεβίλλη και Μάλαγα, πριν το αλλάξει απέναντι στην Σοσιεδάδ. Ο Caicedo θα’ναι το θύμα μ’αυτή την απόφαση. Εξετάζεται επίσης να βάλει τον Diop.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.