News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Φάση πίεσης για το προβάδισμα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Του David G. Medina

Η Barcelona θα παίξει και πάλι πριν απ’τη Μαδρίτη


Πριν από δύο βδομάδες, η Barcelona απόλαυσε την πρώτη θέση στην Laliga για λίγες ώρες. Αυτές που πέρασαν ανάμεσα στην ηχηρή νίκη της στο Mendizorroza εναντίον της Αλαβές και του θριάμβου, στην περίπτωση αυτή με ταλαιπωρία, της Ρεάλ Μαδρίτης στην Παμπλόνα.

Η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί αύριο, με δύο ματσάρες που μπορούν να σημαδέψουν το τελικό σπριντ του πρωταθλήματος. Στην πρώτη, η Barça έχει τη δυνατότητα να νικήσει την Ατλέτικο, προσπερνώντας και πάλι τη Ρεάλ Μαδρίτης για λίγες ώρες. Η πιο ξεχωριστή αναμέτρηση της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στο Καλντερόν στις 17.15, οπότε μια νίκη κατά του συνόλου του Cholo θα τους φέρει στους 54 βαθμούς, δύο περισσότερους από μια Μαδρίτη που σπατάλησε την Τετάρτη στο Mestalla την δυνατότητα να πάρει ένα άνετο μαξιλαράκι στην βαθμολογία. Πέταξε στα σκουπίδια, εν τέλει, την πρώτη σφαίρα υπό τη μορφή του αναβληθέν αγώνα που είχε (του Balaídos είναι ο δεύτερος).

Η Ατλέτικο, που δεν είναι ένας απλός προσκεκλημένος στην γιορτή, θα αγωνιστεί και πάλι για τον τίτλο ανατρέποντας τη Barca, θα μείωνε στους τρεις βαθμούς απ’τους Καταλανούς, κάνοντας όνειρα για ένα μετέπειτα στραβοπάτημα του εχθρού της απ’την πρωτεύουσα.

Η σημασία του ντέρμπι

Η Σεβίλλη, σε κάθε περίπτωση, πρέπει επίσης να μπει σ’αυτή την συγκεκριμένη φάση της πίεσης. Απ’τους υποψηφίους, η ομάδα του Sampaoli είναι η πρώτη που θα βγει στο γήπεδο. Θα’ναι σήμερα, στις 17.15, στο πιο σημαντικό παιχνίδι των λίγων που γίνονται στην hispalense πόλη, το ντέρμπι εναντίον της Μπέτις.

Μια νίκη της Σεβίλλης θα την έφερνε στους ίδιους βαθμούς με τη Μαδρίτη. Η ομάδα του Ζιντάν, φυσικά, θα κοιμηθεί πρώτη, όπως και να’χει, λόγω της καλύτερης συνολικής διαφοράς τερμάτων σε σχέση με την ομάδα του Sánchez Pizjuán. Όπως και να’χει, κατά τη διάρκεια των επόμενων ωρών μπορούν να βιωθούν αρκετές εναλλαγές στην κορυφή της κατάταξης της Laliga.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.