News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια τρύπα στο τέρμα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Του Daniel López Peinado

Οι λευκοί έχουν δεχθεί ήδη περισσότερα γκολ απ’την περασμένη σεζόν

Ένα στατιστικό που μπορεί να εξηγήσει τη madridista πτώση στα τελευταία παιχνίδια είναι τα γκολ που δέχεται η ομάδα του Ζιντάν φέτος. Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν μεταξύ Keylor Navas και Kiko Casilla έχει δεχτεί 44 γκολ σε 38 παιχνίδια, κάτι περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Εάν συγκριθεί με τα νούμερα του περασμένου έτους, μπορεί να παρατηρηθεί ότι η Μαδρίτη έχει πρόβλημα στην άμυνα.

Καθ 'όλη την περασμένη σεζόν δέχθηκε 41 γκολ σε 52 παιχνίδια, τρία λιγότερα από ό, τι αυτή τη σεζόν, ένα συντριπτικό νούμερο, ακόμη και σκεπτόμενοι ότι αυτή τη σεζόν έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια στα το νοκ-άουτ του Κυπέλλου και στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και στο Σούπερ Καπ Ευρώπης.

Μόνο στο Champions League το σύνολο του Ζιντάν έχει δεχθεί σχεδόν το διπλάσια, 11 γκολ έναντι των 6 του έτους που κατέληξε να γίνει πρωταθλητής. Δεν ήταν ικανό να κρατήσει το μηδέν σε κανέναν απ’τους αγώνες του στους ομίλους κι ούτε στο πρώτο νοκ άουτ ματς εναντίον της Νάπολι.

Η Μαδρίτη πρέπει να βελτιωθεί στην αμυντική πτυχή, καθώς μία απ’τις επιτυχίες που οδήγησε τους λευκούς στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μιλάνο και στο να παλέψουν στην Laliga μέχρι το τέλος ήταν το να’ταν μια πολύ σταθερή ομάδα αμυντικά που δέχονταν γκολ μόλις και μετά βίας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.