News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα Oscar για τον Isco

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Του José Luis Calderón

Ηγήθηκε της ανατροπής με την είσοδό του στο γήπεδο


Ο Isco ήταν το πρόσωπο της ανατροπής της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν σκόραρε, αλλά μονοπώλησε το επιθετικό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης όταν έμοιαζαν χειρότερα πράγματα για την λευκή ομάδα. Ο malagueño μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 58ο λεπτό, με μόλις πάνω από μισή ώρα μπροστά στον αγώνα. Απ’την είσοδό του στο γήπεδο ανεγέρθηκε στον φάρο που καθοδήγησε την λευκή επίθεση.

Ήταν ο κύριος πρωταγωνιστής στις φάσεις των δύο απ’τα τρία γκολ της Μαδρίτης, του Μπέιλ και του Morata. Στο πρώτο, ήταν ο συγγραφέας της πάσας που επέτρεψε στον Dani Carvajal, του οποίου η σέντρα στην περιοχή κατέληξε στην κεφαλιά στα δίχτυα απ’τον Ουαλό εξτρέμ. Ακόμη πιο σημαντικός ήταν στην φάση του τελικού 2-3. Στο πιο καθαρό στιλ του Casemiro, ρίχτηκε στο έδαφος για να κλέψει μια μπάλα απ’τον Samu Castillejo. Απ’το κλέψιμο γεννήθηκε η κόντρα που, αφού πάσαρε στον Cristiano, έφτασε στον Μαρσέλο, του οποίου η σέντρα εκτελέστηκε -επίσης με το κεφάλι- μπροστά απ’το τέρμα απ’τον Álvaro Morata.

Αλλαγή των ρόλων

Η είσοδος του Isco έδωσε θέση επιπλέον σε μια σημαντική αλλαγή των ρόλων στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο malagueño μπήκε στον Casemiro, έτσι ώστε η ομάδα έμεινε χωρίς τον άνθρωπο άγκυρά της. Οι λειτουργίες του Βραζιλιάνου μέσου ανατέθηκαν στη συνέχεια στους Modric και Kroos, οι οποίοι σχημάτισαν ένα διπλό πίβοτ πιο δημιουργικό, με τον Isco μπροστά. Στην φυσική του θέση του επιτελικού μέσου κοντά στην αντίπαλη περιοχή, ο παίκτης απ’το Arroyo de la Miel πρόσφερε ένα κλινικό ποδόσφαιρο κι οδήγησε μια ομάδα, που ήταν στο καναβάτσο, σε μια ανατροπή που μπορεί να καταλήξει να’ναι καθοριστική στη μάχη για την Laliga. Η είσοδός του, επιπλέον, έδωσε θέση στην καλύτερη εκδοχή του Marcelo στο Cerámica.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.