News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα Clásico στο Miami;

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Το μεγάλο όνειρο των διοργανωτών των International Champions Cup 2017


Το International Champions Cup είναι εδώ και τέσσερα έτη το τουρνουά του καλοκαιριού. Ένα πρωτάθλημα που συγκεντρώνει σχεδόν όλους τους μεγάλους της Ευρώπης, που λαμβάνει χώρα σε τέσσερις ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία) και που επιτρέπει στον οπαδό ν’απολαύσει στο καλοκαίρι παιχνίδια όπως το Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν, Ατλέτικο-Γιουβέντους ή Barcelona-Liverpool, για να αναφέρουμε μόνο μερικά απ’αυτά που έπαιξαν οι ισπανικές ομάδες στην τελευταία σεζόν.

Καθιερωμένο πλέον ως το πρωτάθλημα του καλοκαιριού, οι διοργανωτές θέλουν τώρα να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και ισχυρίζονται ότι Μαδρίτη και Barça! θα τεθούν αντιμέτωπες στο τουρνουά τους. Η ιδέα, η οποία είναι ήδη στο τραπέζι των δύο μεγάλων κλαμπ του ισπανικού ποδοσφαίρου και προωθήθηκε απ’την αμερικανική έκδοση του Don Balón, τριγυρίζει εδώ και λίγα χρόνια στο κεφάλι των δημιουργών του πρωταθλήματος και κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να την υλοποιήσουν, ακόμα κι αν ξέρουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο δεδομένης της σχέσης που διατηρούν στα γραφεία Μαδρίτη και Barcelona. Ωστόσο, η προσφορά υπάρχει.

Το εν λόγω Clásico θα γίνονταν στο Μαϊάμι, στο νέο Hard Rock Stadium, όπου το λευκό σύνολο έχει ήδη επιβεβαιώσει μια αναμέτρηση για την επόμενη προετοιμασία, ανεξάρτητα απ’τον αντίπαλο που θα του ανατεθεί τελικά. Η ιδέα των διοργανωτών είναι να κάνουν το καλοκαιρινό Μαδρίτη-Barça μια γιορτή στο στυλ του Super Bowl, με συναυλίες πριν και στο ημίχρονο της αναμέτρησης.


Η MARCA επικοινώνησε χθες με την διοργανώτρια εταιρεία, Relevent Sport, και δεν θέλησε να κάνει καμία δημόσια δήλωση για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την διοργάνωση αυτού του Clásico και κάλεσε να περιμένουμε το Μάρτιο, που θα’ναι όταν δημοσιοποιηθεί όλο το ταμπλό του τουρνουά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.