News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Το El Sadar μας έχει δυσκολέψει πάντα τα πράγματα και δεν θα αλλάξει"

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

«Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να δουλέψουμε σκληρά»

«Είχαμε χρόνο για να δουλέψουμε και σωματικά είμαστε καλά», πρόσθεσε.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της σεζόν εναντίον της Οσασούνα (Σάββατο, 21:45). Ο προπονητής είπε: «Φτάνουμε καλά, γιατί είχαμε χρόνο για να δουλέψουμε και σωματικά είμαστε καλά. Είναι ένα γήπεδο που είναι πολύ περίπλοκο. Είναι ένας άβολος αντίπαλος και ήταν ήδη στην εποχή μου ως παίκτης. Το El Sadar μας έχει δυσκολέψει πάντα τα πράγματα και δεν θα αλλάξει».

«Τίθεται αντιμέτωπος ο πρώτος με τον τελευταίο κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου γιατί η Οσασούνα παίζει πάντα καλά κι ακόμα περισσότερο στο γήπεδο της. Ξέρουμε τι μας περιμένει στο El Sadar, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι γι’αυτό και καλά σωματικά».

Το σύστημα παιχνιδιού του

"Σχεδόν πάντα παίζουμε το ίδιο. Όταν έχουμε τη μπάλα πρέπει να προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, γιατί έχουμε παίκτες γι’αυτό κι αν δεν την έχεις πρέπει να πιέσεις για ν’ανακτήσεις τη μπάλα γρήγορα. Το σύστημα εξαρτάται πολλές φορές απ’τους παίκτες που έχεις κι επίσης μερικές φορές για να εκπλήξεις τον αντίπαλο".

Αναβολή του αγώνα κατά της Θέλτα

"Θέλουμε πάντα να παίζουμε. Δεκαπέντε μέρες χωρίς να παίζουμε είναι πολύ για μας, γιατί οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Σεβόμαστε την απόφαση και σκεφτόμαστε πλέον μόνο αυτό που έχουμε τώρα. Ήταν καλύτερο να παίξουμε. Το να προπονείσαι είναι μια χαρά όταν είσαι στην προετοιμασία, αλλά τους παίκτες τους νοιάζει να παίζουν".

«Σκεφτόμαστε μόνο τον αυριανό αγώνα και το να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους βαθμούς, όπως έχουμε κάνει απ’την αρχή της σεζόν. Έχουμε ένα καλό ρόστερ για να προχωρήσουμε με τα όπλα μας».

Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν

«Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σ’αυτά τα παιχνίδια. Μάλιστα, με την Θέλτα δεν ξέρουμε ακόμη ούτε την ημερομηνία του ματς. Πρέπει να σκεφτούμε μόνο για το αύριο κι όχι να σκεφτόμαστε τους επιπλέον βαθμούς που θα’χουμε αφού παίξουμε αυτά τα δύο παιχνίδια που αναβλήθηκαν».

"Θα μου άρεσε να’χαμε παίξει το παιχνίδι, όπως και στους παίκτες, αλλά το θετικό είναι ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε σκληρά. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το θετικό κι αυτό είναι ότι μπορέσαμε να δουλέψουμε σε πράγματα που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αν είχαμε παίξει κάθε τρεις μέρες".

Keylor Navas

«Είναι μια χαρά. Έχω ένα ρόστερ 24 παικτών και δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Επικεντρώνομαι μόνο στους παίκτες που έχω και στον ανταγωνισμό».

Η ανανέωση του Isco

"Ο σύλλογος κι ο παίκτης θα αποφασίσουν το μέλλον τους. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για μας, δουλεύει καλά και είναι θεμελιώδης. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ".

Η απόδοση των διαιτητών

"Πρέπει να τους σεβαστούμε, γιατί η δουλειά τους είναι δύσκολη. Προσπαθούν να κάνουν το καλύτερό δυνατόν και μερικές φορές δεν είναι εύκολο. Δεν πιστεύω ότι είναι χειρότερη από ποτέ".

Η αποκατάσταση του Μπέιλ

«Ελπίζω να’ναι μαζί μας πριν απ’τον επαναληπτικό αγώνα κατά της Νάπολι. Είναι καλά και πρέπει ακόμη να προπονηθεί με την ομάδα, το οποίο είναι το πιο σημαντικό. Δουλεύει πολύ καλά και τον βλέπω ενθουσιασμένο».

Carvajal και Modric

"Είναι έτοιμοι να μπουν στην αποστολή. Θα δούμε αν θα παίξουν ή όχι αύριο".

Έδρα του τελικού Κυπέλλου

"Μίλησε ήδη ο πρόεδρος γι 'αυτό κι αν λέει ότι στο Μπερναμπέου υπάρχουν έργα, υπάρχουν έργα".

PSG-Μπαρτσελόνα στο Champions League

"Και οι δύο ομάδες έχουν σπουδαία ρόστερ και πρέπει να δούμε πώς θα’ναι το κάθε ρόστερ εκείνη τη στιγμή. Θα’ναι ένα μεγάλο παιχνίδι και θα το δω σίγουρα".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.