News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Casting στη μέση

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Του Santiago Siguero

Ο Ζιντάν εξετάζει διάφορες επιλογές για την αντικατάσταση του Kroos


Υπάρχει μια βεβαιότητα και πολλές αμφιβολίες. Η πρώτη έχει πρωταγωνιστή τον Toni Kroos. Ο Γερμανός δεν θα παίξει στο El Sadar. Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν θα εκτίσει στην Παμπλόνα την ποινή, που βάσει προγράμματος θα εξέτιε στην αναμέτρηση του Vigo που αναβλήθηκε.

Στη συνέχεια οι αβεβαιότητες. Ο Casemiro απελευθερώνεται απ’αυτές, ο οποίος σήμερα είναι ο μόνο σταθερός μέσος για τον αγώνα κατά του navarro συνόλου. Η λογική λέει ότι θα πρέπει να τον συνοδέψει ο Luka Modric. Ο Κροάτης ιδιοφυής εγκατέλειψε τραυματίας το Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα στις 21 Ιανουαρίου. Αρχικά υπήρχε ο φόβος για έναν σοβαρό τραυματισμό -μια θλάση-, αλλά τελικά όλα έμειναν σε μια απλή καταπόνηση. Ο Modric έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της Μαδρίτης (ενάντια στην Θέλτα στο Κύπελλο, και στην Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα) και έχει ήδη επιστρέψει στην προπόνηση με την ομάδα. Θεωρητικά, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Για τον Modric


Ενάντια στη Μάλαγα, ο παίκτης που αντικατέστησε τον Modric ήταν ο συμπατριώτης του, Kovacic, ο οποίος έπαιξε επίσης στη θέση του στα επόμενα δύο παιχνίδια. Η λογική μας καλεί να σκεφτούμε ότι ο Mateo θα επαναλάβει την θέση στην εντεκάδα. Αυτό που δεν είναι τόσο σαφές είναι αν θα το κάνει σε γραμμή τριών ή τεσσάρων. Με τους Ρονάλντο και Μπενζεμά σταθερούς μπροστά, η άλλη θέση θα μπορούσε να’ταν για έναν James ο οποίος δεν έχει παίξει ένα επίσημο λεπτό απ’το Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα (7 Ιανουαρίου). Στο Valdebebas βλέπουν επιτέλους έτοιμο τον Κολομβιανό, αν και στην κούρσα για μια θέση στην ομάδα δεν λείπουν υποψήφιοι. Lucas Vázquez, Isco και Asensio εξαντλούν επίσης αυτή την εβδομάδα τις πιθανότητές τους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.