News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προτελευταίο casting του Zidane με την σκέψη στην Pamplona

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ο προπονητής έχει ήδη όλους τους παίκτες του εκτός απ’τον Μπέιλ και στοχάζεται την εντεκάδα του ενάντια στην Οσασούνα

Ο Kiko Casilla δεν βγήκε στο γήπεδο και δούλεψε στο γυμναστήριο μαζί με τον Ουαλό


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει την προτελευταία προπόνηση στο Valdebebas πριν απ’τον αγώνα κατά της Οσασούνα. Ο Ζιντάν συνεχίζει με το ιδιαίτερο casting σε αναζήτηση της εντεκάδας που θα βγει στο El Sadar εφόσον έχει εκτός μόνο τον Μπέιλ, που εξακολουθεί να εναλλάσσει δουλειά στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Ο προπονητής έχει ανακτήσει όλους τους τραυματίες και πρέπει να κάνει μια ομάδα σκεπτόμενος επίσης ότι την ερχόμενη Τετάρτη η Νάπολι θα επισκεφθεί το Bernabeu. Υπέρ του προπονητή είναι ότι η ομάδα δεν έχει παίξει απ’τον αγώνα κατά της Σοσιεδάδ στο Bernabeu μιας και το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Vigo αναβλήθηκε.

Ο Ζιντάν έχει την απουσία του Kroos λόγω τιμωρίας κι ο Kovacic είναι, εκ των προτέρων, ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει. James, Modric και Carvajal είναι πλέον επίσης στην διάθεση του Γάλλου και θα μπορούσαν να’χουν λεπτά.

Αυτός που δεν βγήκε στο γήπεδο ήταν ο Kiko Casilla, ο οποίος δούλεψε εντός των εγκαταστάσεων. Ο τερματοφύλακας δεν θα’χει προβλήματα, εκ των προτέρων, να μπει στην αυριανή λίστα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.