News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pacheco, μεταξύ της ανανέωσης με την Alavés και της δυνατότητας επαναγοράς της Μαδρίτης

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο alavesista ήρωας ανανέωσέ χθες το βράδυ, αλλά το μέλλον του είναι στον αέρα


Ο Fernando Pacheco, ο άσος της Βιτόρια, έβαλε το αριστερό του χέρι, το οποίο απέτρεψε ένα γκολ του Aspas κατά το πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να κάνει τον τελικό ένα άλυτο σταυρόλεξο. Ο extremeño τερματοφύλακας, έχοντας επιβεβαιωθεί σίγουρα ως ο τερματοφύλακας αποκάλυψη της σεζόν, έδωσε τη δυνατότητα στην Αλαβές να βρεθεί στον τελικό Κυπέλλου κρατώντας ανέπαφη την εστία του και στους δύο αγώνες.

Ήδη στο Balaídos ο Fernando πίκρανε τον Aspas μ’ένα ακόμα θαυματουργό χέρι σ’ένα τελείωμα εξ επαφής μέσα απ’την περιοχή. Και σταμάτησε και πάλι τον Ισπανό διεθνή στο Mendizorroza με δύο αποκρούσεις των οποίων η αξία είναι ανυπολόγιστη για την Αλαβές, που τρύπωσε για πρώτη φορά σ’έναν τελικό Κυπέλλου.

Το βραβείο ήρθε τα ξημερώματα, παρόλο που είχε ήδη ετοιμαστεί. Ανανέωση μέχρι το 2020. Ένα σταθερό στοίχημα για τον νεαρό του vitoriano συλλόγου. Ο Pacheco, που εξελίχθηκε στην cantera της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να φτάσει στην Castilla και να γίνει διεθνής με την Κ 21, ολοκληρώνει την δεύτερη σεζόν του στην Βιτόρια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στην πρώτη, πήρε την άνοδο. Και στην δεύτερη, τελικός Κυπέλλου και η σωτηρία σε καλό δρόμο.


Δεν παραξενεύει ότι είναι πολλές οι ομάδες που παρακολουθούν το μέλλον του. Αλλά ο ιδιοκτήτης του μέλλοντός του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει μια οψιόν επαναγοράς, 4.000.000 €, του πρώην της τερματοφύλακα. Στο Bernabeu είναι πολύ προσεκτικοί με τον «Pache», όπως τον αποκαλούσαν στ’αποδυτήρια, γνωρίζοντας ότι αν δεν τον επαναγοράσουν φέτος, θα χάσουν την οψιόν.


Ωστόσο, αυτή η ανανέωση θα’μενε χωρίς ισχύ αν η Ρεάλ Μαδρίτης ασκήσει την οψιόν της. Αν και τώρα ο Fernando Pacheco δεν χάνει ούτε ένα δευτερόλεπτο του ύπνου του, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει το μέλλον του στη Βιτόρια, αν και θα είναι παράξενο να μην υπάρξουν το καλοκαίρι κινήσεις γύρω του, είτε της Μαδρίτης, είτε κάποιου συλλόγου με μεγαλύτερη οικονομική δυναμική.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.