News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Ξέρουμε τι μας δίνει ο Ramos στις στημένες φάσεις»

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Η φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε το μέγιστο για να πάρουμε τίτλους στο τέλος του έτους.

«Η ανησυχία μου είναι οι τραυματισμοί, τα υπόλοιπα δεν με ανησυχούν», είπε ο προπονητής.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη νίκη κατά της Μάλαγα, η οποία χρησιμεύει για να κλείσουν τον πρώτο γύρο ως πρώτοι στη la Liga: «Κερδίσαμε το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά και μ’ευκαιρίες. Το λυπηρό είναι ότι δεν σκοράραμε όλες τις ευκαιρίες που είχαμε. Μετά το παιχνίδι, η ομάδα ήταν ικανοποιημένη γιατί προσθέσαμε τρεις βαθμούς με τη δυσκολία που είχαμε».

"Το 2-1 είναι δίκαιο λόγω των ευκαιριών που είχαμε. Σήμερα δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε κι ο αντίπαλος μας κάνει ζημιά όταν προωθείται. Πρέπει να’μαστε ψύχραιμοι γιατί απ’την ηρεμία μπορούν να γίνουν πράγματα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε, διότι έρχεται γρήγορα άλλο ματς".

Ramos goleador

«Ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Sergio, ειδικά στις στημένες φάσεις. Ήταν εκπληκτικός, διότι σκόραρε δύο φορές με δύο προσπάθειες. Είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ του, αν και είμαι λίγο κάπως λόγω των τραυματισμών, καθώς έχουμε πολλά παιχνίδια και η διάθεση μου είναι λίγο σκασμένη. Την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και θα δούμε».

Ενοχλήσεις των Modric και Μαρσέλο

«Ο Luka είχε μια ενόχληση κι ελπίζω να είναι λίγη. Αυτό του Marcelo είναι λίγο πιο περίπλοκο, θα το δούμε αύριο με την μαγνητική».

Danilo

"Είχε επίσης ενοχλήσεις και δεν μπορούσε να παίξει. Ήταν στον πάγκο, αλλά αν και ήθελε να παίξει δεν ήταν σωστό να το κάνει. Έχει υποφέρει από κάτι μετά την προπόνηση. Σήμερα το πρωί δεν ήταν τελείως καλά και δεν θέλαμε να τον διακινδυνεύσουμε".

"Δεν ήταν η Castilla εδώ. Θα’πρεπε να ψάξω πιο κάτω, στην Juvenil Α ... Οι συνθήκες ήταν έτσι. Αν ήταν εδώ η Castilla, θα’χα καλέσει έναν απ’τη θυγατρική αντί του Danilo με ενοχλήσεις".

Ο Lucas μπακ

"Ο Lucas τα’χει πάει καλά, αλλά δεν μου αρέσει αυτή η λύση γιατί δεν είναι μπακ. Όπως πάντα, τα’χει πάει εκπληκτικά, αν και δεν είναι η θέση του".

Οι οπαδοί

"Ελπίζω ναναι απαιτητικοί. Κατανοώ τους ανθρώπους, διότι είναι ένα κοινό που θέλει περισσότερα απ’τους δικούς του. Μερικές φορές, όταν έχεις δυσκολίες, χρειαζόμαστε να μας βοηθάει ο κόσμος και να’ναι μαζί μας. Δεν πρόκειται να τους επικρίνω επειδή πληρώνουν το εισιτήριό τους και θέλουν περισσότερα απ’την ομάδα τους. Μερικές φορές, μια ομάδα με πολλά παιχνίδια και τραυματισμούς... ο παίκτης χρειάζεται επίσης αγάπη. Κι ο προπονητής επίσης".

Η έλλειψη σκοραρίσματος

"Πρέπει να έχουμε υπομονή. Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν έχουν σκοράρει Karim και Cristiano, αλλά δεν ανησυχώ γι'αυτό. Η ανησυχία μου είναι οι τραυματισμοί, τα υπόλοιπα δεν με ανησυχούν. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τώρα είμαστε λιγότερο αποτελεσματικοί, αλλά δεν ανησυχώ. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για το ηθικό μας".

Πρωταθλητές χειμώνα


«Η φιλοδοξία μας είναι να δώσουμε το μέγιστο για την κατάκτηση τίτλων στο τέλος του έτους. Το να’μαστε πρωταθλητές χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα, αλλά θα ήθελα να συγχαρώ τους πάντες, διότι δεν είναι εύκολο και το πετύχαμε. Πρέπει να’μαστε προσεκτικοί πάντα, γιατί την Τετάρτη έρχεται ένα άλλο παιχνίδι. Αυτό που με ενοχλεί τώρα είναι οι τραυματισμοί».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.