News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το παζλ του Zidane

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Του Pablo Polo

Οι πονοκέφαλοι του Ζιντάν για να βρει την ανατροπή στο Vigo

Η αμφιβολία του Κριστιάνο, που έχει ένα δυνατό χτύπημα, καθορίζει την επίθεση

Ο Danilo μπορεί να απουσιάσει κι ο Ζιντάν θα’μενε χωρίς τους τέσσερις μπακ του στο Βίγκο


Ο Ζιντάν δεν το’χει καθόλου εύκολο να βρει μια εντεκάδα σε αναζήτηση της ανατροπής στο Vigo, ειδικά στην άμυνα, όπου μπορεί να φτάσει στην αναμέτρηση χωρίς μπακ σε καμία απ’τις πλευρές. Οι απουσίες τον καθορίζουν περισσότερο από ποτέ και στην σημερινή πρωινή προπόνηση είχε τους Tejero και Enzo της Castilla.

Σίγουρα, δεν θα παίξουν οι Marcelo, Carvajal και Modric, οι οποίοι προστίθενται στις ήδη γνωστές απουσίες των Bale και Pepe, αλλά κι επιπλέον είναι δύσκολο και για τους Danilo και Cristiano, οι οποίοι είναι σοβαρά αμφίβολοι, κ ακόμα κι ο James, σχεδόν αποκλεισμένος έχοντας προπονηθεί ατομικά σήμερα, ελλείψει 48 ωρών για το ραντεβού. Ο Coentrao έχει μείνει επίσης εκτός λίστας στα δύο τελευταία παιχνίδια και είναι ένα ερωτηματικό. Αυτές είναι οι επιλογές.

Στην άμυνα:


Danilo, Varane, Nacho, Ramos: είναι η πιο εφικτή, εάν προλάβει ο Βραζιλιάνος. Ο Nacho θα πάρει τη θέση του Μαρσέλο.


Lucas, Varane, Ράμος, Nacho: Στον Ζιντάν δεν θα άρεσε να βάλει και πάλι τον Lucas στην άμυνα όπως έκανε ενάντια στη Μάλαγα, αλλά χωρίς τους Danilo και Carvajal υπάρχουν λίγες επιλογές.


Nacho, Varane, Ράμος, Tejero: Ο Zizou δεν αποκλείει να χρησιμοποιήσει την Castilla. Είναι η θέση του Tejero και του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει τον Nacho στη δεξιά πλευρά. Ή ακόμα και τον Ramos μπακ και τον Nacho στόπερ.


Ramos, Varane, Nacho: Ο Ζιντάν μπορεί να παίξει με τρεις στόπερ και οι δύο εξτρέμ θα μπορούσαν να’ταν οι Lucas Vázquez και Asensio.

Στη μεσαία γραμμή:


Kroos, Casemiro, Kovacic: Χωρίς τον Modric, ο συμπατριώτης του είναι η φυσική αλλαγή. Είναι η πιο εφικτή επιλογή.


Kroos, Casemiro, Isco: Μετρώντας την απουσία του James, δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές στο κέντρο. Ο Isco θα μπορούσε να’ταν ο τρίτος μέσος μαζί με τους άθικτους Kroos και Casemiro.

Στην επίθεση:


Lucas Vázquez, Μπενζεμά, Κριστιάνο: είναι η τρίαινα που έπαιξε κατά της Μάλαγα και η πιο εφικτή αν προλάβει ο Ρονάλντο.


Isco, Μπενζεμά, Κριστιάνο: Αν ο Lucas Vázquez είναι ο δεξιός μπακ, ο Ζιντάν μπορεί να ποντάρει στον Isco στην τρίαινα.


Lucas Vázquez, Μπενζεμά, Asensio: Αυτός ο τελευταίος φαίνεται να’ναι η πρώτη αλλαγή αν δεν παίζει ο Cristiano. Έχει όλο και περισσότερα λεπτά.


Lucas Vázquez, Μπενζεμά, Morata: Είναι μια πιο απομακρυσμένη επιλογή. Ο Ζιντάν δεν συνηθίζει να βάζει μαζί τους δύο κεντρικούς επιθετικούς, αλλά θα πρέπει να κάνει την ανατροπή και να σκοράρει γκολ.


Isco, Μπενζεμά, Asensio: Είναι μια άλλη τρίαινα χωρίς τον Ρονάλντο. Ο malagueño βγαίνει από έναν τραυματισμό και είχε λεπτά εναντίον της Μάλαγα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.