News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η λύση του Zidane: η Castilla

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Της Laura Rubio

Με τους τραυματισμούς, οι παίκτες της θυγατρικής μπορούν να καλύψουν τις απουσίες της πρώτης ομάδας


Τα προβλήματα συσσωρεύονται σ’έναν Ζιντάν ο οποίος ομολόγησε ότι «η διάθεσή του είναι σκασμένη απ’τους τραυματισμούς». Στο αναρρωτήριο του Λευκού Οίκου υπάρχουν όλο και περισσότερες αφίξεις παρά αποχωρήσεις κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για την ευτυχία που περνούσε ο σύλλογος μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μην έχει λύση.

Πίσω από ένα μεγάλο κλαμπ, υπάρχει πάντα μια μεγάλη cantera κι εκεί είναι όπου θα πρέπει να κοιτάξει τώρα ο Zizou. Δεν θα εκπλαγεί ο τεχνικός, καθώς ξέρει καλά τους λευκούς νεαρούς της μιάμισης σεζόν του ως επικεφαλής της Castilla. Για κάθε περίπτωση, ο πρώην προπονητής της Castilla, Luis Miguel Ramis, δεν μπόρεσε να αποφύγει να γράψει στο twitter ένα μήνυμα που είχε τον Γάλλο ως κύριο αποδέκτη: "Προβλήματα με τους μπακ; Achraf. Προβλήματα με τη μεσαία γραμμή; Aleix Febas. Θα’σκαγα αν δεν το’λεγα. Hala Madrid!!". Δύο λύσεις, οι προτάσεις του Ramis, που με λεπτά θα μπορούσαν να’χουν μία εκπληκτική διαδρομή στην πρώτη ομάδα.

Achraf Hakimi (Μαδρίτη, 1998)


Είναι ένα απ’τα κοσμήματα της madridista cantera, ο πιστός κληρονόμος του Dani Carvajal. Ο νεαρός έχει ένα προφίλ πολύ παρόμοιο με το σημερινό 2 της πρώτης ομάδας. Είναι ένας πολύ επιθετικός μπακ, κληρονομιά της εποχής του ως εξτρέμ, που κάνει το παιχνίδι της θυγατρικής να γέρνει εντελώς προς τα δεξιά όταν παίζει αυτός. Ξεχωρίζει για τον μεγάλο διασκελισμό του και τη μεγάλη του ταχύτητα, όπως το μεγάλο του είδωλο, Ángel Di Maria.

Οι γρήγορες επιδρομές του απ’την πλευρά είναι καθοριστικές στην επίθεση για την ομάδα του Solari, σε τέτοιο σημείο που φέτος έχει πέντε ασίστ κι ένα γκολ. Ο Ζιντάν είχε ήδη τον παίκτη στην περιοδεία της πρώτης ομάδας στις ΗΠΑ κι έφτασε ακόμη και να κάνει το ντεμπούτο του εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Arra, έχει επίσης κληθεί απ’την εθνική ανδρών του Μαρόκου.

Febas Aleix (Lleida, 1996)


Έχει ψευδώνυμο ο «μπαλαδόρος του Valdebebas». Κανείς δεν αμφιβάλλει για τη μεγάλη προοπτική του και πολλοί τον βλέπουν στο μέλλον στο γήπεδο του Santiago Bernabeu. Ένας παίκτης ο οποίος ξεχωρίζει για το κουβάλημα της μπάλας, πάντα κολλημένη στο πόδι, και για μια μεγάλη τελική πάσα. Συνήθως ενεργεί ως εσωτερικός, κολλημένος συνήθως με την αριστερή πλευρά ή σε ντουέτο χαφ, αλλά χαρακτηριζόμενος πάντα από έναν επιθετικό χαρακτήρα και ψάχνοντας να φτάσει στην περιοχή του αντιπάλου απ’τη δεύτερη γραμμή.

Στην Castilla, έχοντας μετατραπεί σ’ένα βασικό κομμάτι, ο Aleix έχει συμμετάσχει σε όλες τις αναμετρήσεις της θυγατρικής εκτός από μία, ενάντια στη Mensajero λόγω τιμωρίας και σήμερα, έχει τρία γκολ και πέντε ασίστ. Με τη Μαδρίτη του Ζιντάν έχει επίσης εμπειρία. Ο Febas, όπως οι Arra και Tejero, ταξίδεψε με την πρώτη ομάδα στην περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Álvaro Tejero (Μαδρίτη, 1996)


Είναι αναμφίβολα ένας απ’τους πιστούς συμμάχους του Ζιντάν. Και οι δύο συνυπήρξαν κατά τη διάρκεια του σταδίου του Γάλλου ως προπονητής της Castilla κι ο Álvaro ήταν ένας απ’τους αδιαμφισβήτητους στην ενδεκάδα, παιχνίδι μετά το παιχνίδι. Ο παίκτης ξεχωρίζει για τη μεγάλη ευελιξία του, δεδομένου ότι, αν και συνήθως είναι δεξιός μπακ, μπορεί επίσης να παίξει στο αριστερό πλευρό κι ο Zizou έφτασε να τον χρησιμοποιήσει μέχρι κι ως ηγέτη της άμυνας σε κάποια αναμέτρηση.

Όπως κι ο Achraf, του αρέσει να εντάσσεται στην επίθεση και να δοκιμάζει την τύχη του με σουτ από μακριά. Ο Tejero, είναι αναμφισβήτητα, αυτός που ξέρει καλύτερα απ’τους τρεις τι είναι να παίζει με την πρώτη ομάδα. Ο μπακ, επιπλέον με το να΄χει κάνει την περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, είναι συνήθης στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και φέτος έχει παίξει ένα παιχνίδι, τον επαναληπτικό στο Κύπελλο ενάντια στην Cultural, υπό τις εντολές του ZZ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.