News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane περιβάλλει τον Keylor

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο προπονητής δεν εξετάζει μια αλλαγή στο τέρμα της Μαδρίτης


Ο θόρυβος που προκάλεσε η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Sánchez Pizjuán δεν έχει φτάσει στ’αυτιά του Ζινεντίν Ζιντάν. Τουλάχιστον, όσον αφορά τη συζήτηση για το τέρμα. Για τον Γάλλο προπονητή δεν υπάρχουν αμφιβολίες σ’αυτό το στάδιο της σεζόν κι ο βασικός τερματοφύλακάς του θα συνεχίσει να’ναι ο Keylor Navas. Απόλυτη εμπιστοσύνη στον tico παρά το ότι κάποιες φωνές ζητούν μια αλλαγή στο τέρμα.

Ούτε για τον Ζιντάν ούτε για τον προπονητή τερματοφυλάκων, Luis Llopis, δεν υπάρχει συζήτηση. Και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνουν οι τρεις τερματοφύλακες τους και τώρα δεν σχεδιάζουν ν’αλλάξουν τον ρόλο του στο ρόστερ. Τσάμπιονς Λιγκ και Liga για τον Keylor Navas, και Κύπελλο για τον Kiko Casilla.

Αναλύοντας τον αγώνα εναντίον της Σεβίλλης, το προπονητικό επιτελείο δεν ενοχοποιεί τον Keylor Navas για την ήττα. Το πρώτο γκολ, σκέφτονται, είναι μια τυχαία φάση που τελειώνει με μια κεφαλιά του Sergio Ramos στο δικό του τέρμα, κατάσταση πολύ παρόμοια μ’εκείνη που συνέβη ήδη με τον Danilo και τον Kiko Casilla στο Κύπελλο. Ένα ασταμάτητο γκολ που οφείλεται στην απροσδόκητη ενέργεια ενός συμπαίκτη.

Και το δεύτερο γκολ αποδίδεται σε μια αλυσίδα σφαλμάτων στην οποία συμμετέχουν πέντε παίκτες. Ο Carvajal αποτυγχάνει στην απόφαση να μην βγει μπροστά, ο Μπενζεμά χάνει το κοντρόλ, Ramos και Varane υποχωρούν πάρα πολύ κι αφήνουν όλο τον χώρο στον Γιόβετιτς και, τέλος, ένας Keylor Navas εκτός θέσης γιατί περίμενε μια πάσα, δεν είναι σε θέση να αποκρούσει τη μπάλα. Μια σειρά από λάθη που είχαν ως τελική κατάληξη την ήττα και το τέλος του σερί, αλλά που δεν θα οδηγήσουν σε μια τιμωρία για τον Keylor. Εξακολουθεί να εμπιστεύεται τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα.

Υπερασπιζόμενος απ’το ρόστερ

Αν και θα μπορούσε να κάνει περισσότερα στο δεύτερο γκολ, αναδεικνύεται επίσης απ’το προπονητικό επιτελείο η απόκρουσή του στον Ben Yedder με το σκορ στο 0-0 και η απόκρουσή του στη γωνία στην προσπάθεια του Iborra. Δεν ήταν όλα σκιές στον αγώνα του Keylor Navas. Για τον Keylor Navas δεν θα βγει μπροστά μόνο ο Ζινεντίν Ζιντάν.


Οι συμπαίκτες του είναι επίσης μαζί του και είναι έξω απ’την ενδεχόμενη συζήτηση. Είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση των δύο τερματοφυλάκων κι ο Keylor δεν δημιουργεί αμφιβολίες ούτε στο ελάχιστο. «Κερδίζουμε και χάνουμε όλοι μαζί. Δεν πρέπει ν’αναζητούνται ένοχοι όταν χάνουμε ένα παιχνίδι», δήλωσε ο Sergio Ramos στ’αποδυτήρια του γηπέδου της Σεβίλλης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.